DJ BKO i DJ MOOOKA zaduženi za retro KPTM zatvaranje

Datum objave:05.05.2016

Pročitano:5090 puta

Datum održavanja: 06.05.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: Klub KPTM, Beograd

DJ Moooka i DJ BKO, poznati po sjajnoj atmosferi koju u rekordnom roku dignu do usijanja, najavili su sjajnu žurku u petak, 6. maja, s početkom od 23 časa u klubu KPTM.

 

KPTM: DJ Moooka i DJ BKO

 

- Došlo je vreme da se definitivno oprostimo od zatvorenog prostora KPTMa i preselimo se u veselu baštu, poznatu po uvek dobrom vajbu i sjajnim žurkama, bilo noćnim ili onim jutarnjim. U zatvorenom delu kluba tri sezone smo ludovali po denslfloru uz opako dobre žurke o kojima je pričao ceo grad, a često bi nas taj energični utisak držao i tokom cele nedelje.
Došlo je vreme da se zatvorimo taj deo kluba i to baš šestog maja, jer je upravo na taj dan pre tri godine i počelo naše sjajno druženje - kažu u KPTM-u.

 

Na oproštajnoj retro žurci nastupiće pobednike hip-hop DJ Battlea, di-džejeve koji su započeli mashup hip-hop žurkeu tom kubu, DJ Moooka i DJ BKO koji obećavaju pakleno dobar party. KPTM je posetiocima spremio još jedno iznenađenje, a to je cena od 199 dinara za sva pića, a ta akcija bieć aktuelna tokom celog maja. Ulaz na žurku je besplatan. 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :