Barutana klub Beograd

DJ BJARKI stiže u Beograd u maju: Spremite se za techno bez granica

Datum objave:16.04.2016

Pročitano:5147 puta

Datum održavanja: 13.05.2016

By:Milica Čule

Nema sumnje da će 13. maja Beograd biti grad sa najvećom underground techno žurkom u Evropi. Bjarki prvi put dolazi kod nas! Spremite se za hard techno koji ne poznaje granice. Domaća podrška Bjarkiju biće Lag i Kristijan Molnar.

 

DJ Bjarki

 

Bjarki je odrastao na Islandu, a muziku je počeo da pravi kada je imao samo 12 godina. Prvi čas u di-džejingu dobio je od brata svog najboljeg druga koji je vrteo hard trance, a kasnije je i sam kupio fore od „Chemical Brothers“ i „The Prodigy“. 

Muziku koju je pravio je čuvao na svom kompjuteru, sve dok njegova devojka nije uzela njegove mikseve, prebacila na usb i dala DJ Russianu. Sve je došlo do ruku Nine Kraviz koja je ubrzo objavila njegov prvi singl „I wanna go bang“. Bjarki je sada jedan od vodećih di-džejeva na njenoj etiketi „Trip“.

 

„Uvek sam voleo techno i sasvim je logično bilo da tu muziku i sam vrtim. Posebno mi je drago što sam na etiketi Nine Kraviz koju najviše poštujem“, kaže Bjarki.

 

TRIP etiketa, iza koje stoji Nina Kraviz, uspela je za kratko vreme da okupi ekipu producenata koja je napravila značajan proboj na globalnom nivou. TRIP turneja u mnogome podseća na avanturistički roman Žila Verna "Put oko sveta za 80 dana", a njihova muzika je pravljena da stimuliše mozak i utiče na snove.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :