DJ Battle: Čedomir Miljković - BKO

Datum objave:08.05.2014

Pročitano:4341 puta

DJ Battle je jedan od CONS Project programa koji podrazumeva predkstavljanje 7 domaćih afirmisanih DJ-eva i njihovih veština u samo 3 minuta nastupa u kvalifikacijama. To su: DJ Rokam, Laki, Mrki, Janchezz, XB, Arhitekt i BKO. Četiri najbolja idu u polufinale, gde dobijaju 5 minuta prostora za predstavljanje, a dva najbolja u finalu imaju sedmominutni nastup, koji odlučuje pobednika.Sudije su: Me-HI-Low, DJ Munja i DJ Raid.

BKO je ambassador ovog dela programa i pored toga što je uspešan DJ, cenjen je mladi muzički producent, koji već nekoliko godina radi sa Sajsi MC.

 


BKO se muzikom bavi od 2002. godine kada je više bio fokusiran na žanrove poput drum’n’bass-a i breakbeat-a, dok u poslednje vreme najviše radi party klasike bez žanrovskih ograničenja. Zanimljivost s početka njegove karijere je podatak da je 2010. godine osvijio takmičenje koje je organizovao Sevdah Baby za remix, a bio je resident klubova Plastic i Mint. BKO je inače grafički dizajner, a radi i grafičku animaciju za Sajsi MC, koja se može videti u njenom spotu ‘’Antifa kučke’’ 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :