Divolly & Markward: Pogledajte #porngroove summer tour

Datum objave:23.12.2016

Pročitano:3756 puta

Nedavno smo vam kroz intervju predstavili duo Divolly & Markward i njihov #porngroove zvuk, a oni su nam pričali o neverovatnoj energiji koju dele sa fanovima na svojim nastupima. Sada u sedmominutnom videu možete videti o čemu su nam pričali i kako je izgledala njihova letnja #porngroove turneja. Video i montažu potpisuje Dragan Medaković (Infinitum Media).

 


- Početkom juna smo znali na kojim sve festivalima ćemo nastupati i tada smo došli na ideju da snimimo #poorngroove summer tour. Želeli smo da se na taj način predstavimo publici koja nas prati, a koja do sada nije bila u mogućnosti da poseti festival ili žurku na kojoj smo nastupali. Ovaj video pokazuje ko su Divolly & Markward, šta mi to radimo i na koji način – kaže ovaj dvojac.

Divolly & Markward su ovog leta imali više od 30 nastupa kako u Srbiji tako i u regionu, a ove godine se mogu pohvaliti i sa sedam novih izdanja. Kako je bilo pratiti ovaj dinamični duo i šta je bio najveći izazov, pitali smo snimatelja. 

 

- S obzirom da nam je prvi put da radimo ovakav projekat, trudili smo se da obratimo pažnju na sve. Bilo je malo pozitivne treme i pritiska, ali dosta smo se zabavljali usput pa je sve prošlo bez problema. Najveći izazov je bio sa tehničke strane, hteo sam da pohvatam sve momente iz što više uglova, pa je za vreme seta bila trka sa vremenom, kako da budem u publici i na bini za vreme iste trake. Koristio sam nekoliko puta I jednu statičnu kameru kao backup, moram da se zahvalim Aleksandru i Luki na pomoći oko toga i tokom cele turneje - kaže Dragan.

Koji je tebi omiljeni momenat koji si uspeo da uhvatiš, a za koji si pomislio da je baš to “prava stvar” koja najbolje opisuje ko su D&M i kako izgledaju njihovi nastupi?

 

- Definitivno prvi put kada sam snimio početak seta, tj. intro. Iznenadili sume njihovim pozdravom pred sam start, to je nešto što rade pred svaki set, nešto kao mali ritual kojim se počinje. U tom momentu sam znao da mogu da iznesu sve ovo i još mnogo više. Jednostavno, količina pozitivne energije sa kojom ulaze u svaki nastup je neverovatna i to se prenosi i na publiku svaki put. Što se samih nastupa tiče, ako moram da izdvojim, Fire Festivall u Velikoj Plani. Te noći je bilo dosta dobre energije, publika je bila odlična, baš kao i reakcije na nove trake - priča Medaković.


Na kraju turneje našao se na slatkim mukama sa 700GB materijala i više od 1200 fajlova. 

 

- Bilo je teško odabrati prave kadrove jer nismo hteli da klip predugo traje, a sa druge strane bilo je puno materijala i naravno, na kraju puno toga nismo mogli da iskoristimo. Jedina stvar koju nisam snimio i za kojom žalim je Markov skok i lomljenje kreveta. Trebalo nam je par minuta da dođemo sebi. Sledeće sezone kamere se ne gase, to je sigurno - kaže Dragan. 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :