Disciplin A Kitschme u Novom Sadu - 9. mart @ Fabrika

Datum objave:29.02.2012

Pročitano:3018 puta

By:Nemanja Vuković

Legendarni beogradski sastav Disciplin A Kitschme održaće koncert u Fabrici u petak 9. marta 2012, u organizaciji SKC-a iz Novog Sada.


 
"Osim nastupanja na Exit-u, Love Fest-u i učestvovanja par puta u akcijama bodrenja mladih da izađu na izbore, poslednji put u NS smo svirali svoj samostalni koncert pre 5 godina, te smo se stoga uželeli takvog događaja, a nadamo se i novosadska publika takođe."- kaže lider grupe Koja. Nastup u Fabrici će biti definitivna novosadska promocija albuma "Uf!", koji je prošlog leta objavljen prvo kao skraćeni free download na Exit Label-u, te zatim u punoj verziji na CD-u (PGP RTS, Crorec) i kao vinilno izdanje za beogradsku etiketu Odličan Hrčak.
 
"Neke od pesama sa albuma "Uf!" smo već promovisali na prošlogodišnjem Exit festivalu (nastupi na Exit Music Stage-u i Main Stage-u), no to su bili kraći festivalski nastupi i zato je ovo sada temeljna i konačna promocija albuma u Novom Sadu. Naravno, nećemo zaobići ni ostale faze opusa Discipline kičme." – ističe još Koja.
 
SKCNS Fabrika (Bulevar Despota Stefana 5) će u petak 9.marta biti otvorena od 21h, a kao gosti na koncertu ispred DAK nastupiće alternativna rock-funk postava iz Stare Pazove "16 OSAM 23".
 
Karte za ovaj događaj su 600 dinara u pretprodaji (CD šop Mungos Njegoševa 14), a 800 na dan koncerta.
 
Recenzije albuma "Uf!":
 
"Uf, kakav dobar album!...Uf! je dokaz da je moguće zvučati mladoliko i zadržati zrelost koju godine nose.” - Muzika.hr (Zagreb)
 
“Sa zadivljujućom doslednošću spajajući naizgled nespojivo, Koja je možda snimio najradikalniji i istovremeno plemenitom popu najbliži album u karijeri.” – Blic (Beograd)
 
“Uf donosi Disciplinu u blistavoj, savremenoj varijanti sa onim osobinama koje smo im nekad pripisivali: dobri za đuskanje, svežih ideja, zvučno raznovrsni i lako pamtljivi.” – Radio Študent (Ljubljana)
 
“Svaki album Kičme je bio bolji od prethodnog, a ovaj je najbolji.” - Terapija.net (Zagreb)
 
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :