Dirty Mind Jazz Quintet u Studentskom gradu

Datum objave:02.06.2012

Pročitano:4187 puta

By:dr.DR

 

Koncert Milane Popović i sastava Dirty Mind Jazz Quintet biće održan 5. juna u 20h u Studentskom gradu u okviru "Večeri Nove akademije umetnosti"


Koncert će ujdedno biti i diplomski Milane Popović koja studira Vokal u klasi profesorke Madame piano na NOVOJ AKADEMIJI UMETNOSTI u Beogradu.

Pozivamo vas dadodjete i napominjemo da je ULAZ SLOBODAN :)


Dirty Mind Jazz Quintet je je fusion jazz muzički sastav osnovan 2010 godine, sa željom da okupi generaciju obrazovanih muzičara koji žive u Beogradu i koji sviraju džez muziku. Repertoar benda čine swing/ jazz standardi, latin jazz, neo soul i funk, kao i neke od najzahtevnijih instrumentala Fusion i Modern Jazz pravaca.

Grupa takođe svira svoju autorsku muziku na nastupima od koje se izdvajaju fusion jazz instrumentali bazirani na tradicionalnim balkanskim melodijama, kao i pesme u Soul i Funk stilu.

 
Milana Popović – Vokal
Srđan Mijalković – Alt, Tenor Saksofon
Igor Mišković – Gitara
Nebojša Obradović – Bubnjevi
Miloš Bosnić – Bas gitara
 

Dirty Mind Jazz Quintet nastupa redovno u klubovima u Beogradu (Akademija 28, Čekaonica, Jazz&Blues klub Plek, OUR bar, Monk’s bar…) kao i u regionu (Vip Club – Zagreb). Bend je nastupao i u okviru džez festivala u Akademiji 28 u Beogradu, na satelitskom programu RTS-a, kao i na otvaranju festivala REMAKE u Ustanovi Kulture Parobrod. 18.Januara 2012. bend je održao koncert u velikoj dvorani Doma Kulture Studentski Grad. Ovaj nastup snimljen je i očekuje se DVD izdanje istog. Zabeleženo je i zapaženo gostovanje na Radiju B92 kod Brakusa od 3 do 5.

Više o NOVOJ AKADEMIJI na:

www.nova.edu.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Ukrstene umetnicke rezidencije