Direktori prvi put u Božidarcu

Datum objave:24.04.2018

Pročitano:1473 puta

Datum održavanja: 28.04.2018 - 28.04.2018

Lokacija: Beograd

Ove subote, 28. aprila grupa Direktori imaće svoj prvi „celovečernji" koncert u Božidarcu. Ovog puta planiraju dvočasovni nastup na kome će izvesti sve najveće hitove iz svoje gotovo 30 godina duge karijere i to u proširenom sastavu, pojačani najboljom duvačkom sekcijom Beograda – članovima grupa Deca Loših Muzičara i Plejboj. Brojni fanovi biće u prilici da čuju i neke nove pesme pored legendarnih stvari poput „Mi volimo pivo", „Čistićete ulice", „Njoj dao bi sve", „Skinhedi skankuju", „Ide voz", „Proleće", „Bando crvena"...

 

Direktori

Priliku da dobro zagreju publiku za nastup Direktora imaće bendovi Trnje i Govnari. Trnje postoji već tri godine, sviraju punk rock a prošle godine izdali su album „Bes u Beogradu". Tokom prošle godine nastupili su na nekoliko velikih festivala a na Beogradskom Autorskom Rock Festivalu (BARF) osvojili su nagradu publike za najbolji koncertni nastup.

Ulaznice se mogu kupiti u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 600 dinara dok će na ulazu na koncert cena karte biti 800 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :