Digital Mind dovodi virtuelnu realnost u Narodni muzej kroz VR All Art platformu!

Datum objave:26.06.2018

Pročitano:1123 puta

Datum održavanja: 28.06.2018

Lokacija: Beograd

Najznačajnija kompanija u Srbiji fokusirana na razvoj novih i inovativnih najsavremenijih tehnologija, Digital Mind, svoje proizvode prvenstveno kreira prvenstveno za upotrebu u marketingu, kulturi i zabavnoj industriji. Nakon projekta “Doživi Teslu” koji je oborio sve rekorde posećenosti, Digital Mind dovodi virtuelnu realnost u Narodni muzej, čije je otvaranje zakazano za 28. jun.

 

Narodni muzej Beograd

Odabrana dela najznačajnijih srpskih slikara Nadežde Petrović, Paje Jovanovića i Vlaha Bukovca, koja se neće naći u stalnoj postavci muzeja, biće dostupna na secijalnoj izložbi samo u virtuelnoj realnosti na VR All Art platformi. VR All Art predstavlja revolucionarnu platformu i novo tržište za umetnike, galerije, muzeje i široku publiku za istraživanje, izlaganje i uživanje umetnosti u virtuelnoj i dopunjenoj stvarnosti.

Pozivamo Vas da budete deo umetničkog univerzuma bez granica i jedinstvenog trenutka u istoriji umetnosti u kome tehnologija meša i preklapa digitalne i stvarne svetove donoseći revoluciju u način na koji se izlaže, konzumira i doživljava kulturna baština.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :