DIGITAL DAY 2016: Konferencija posvećena digitalnom i interaktivnom marketingu

Datum objave:13.04.2016

Pročitano:4699 puta

Datum održavanja: 25.05.2016

By:Radiša Kričak

Lokacija: Dom Omladine, Beograd

Najveća i najznačajnija domaća konferencija posvećena digitalnom i interaktivnom marketingu Digital Day biće održana 25. maja u Domu omladine Beograd. Konferencija je edukativnog karaktera koja pored ključnih predstavnika digitalnog tržišta Srbije i regiona okuplja i predavače sa razvijenih tržišta koji će sa domaćom publikom podeliti svoja iskustva, najbolje prakse i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.

 

Digital Day 2016

Prema rečima Ameksandra Petkovića, izvršnog direktora ili samo direktora udruženja IAB Serbia koje organizuje konferenciju, Digital Day 2016. ima za cilj da na jednom mestu okupi i edukuje sve one koji prepoznaju važnost ulaganja u digitalne marketing kanale, radi ostvarivanja boljih poslovnih rezultata. Pored međusobnog umrežavanja i povezivanja regionalnih predstavnika marketing industrije, učesnici na konferenciji imaće priliku da čuju iskustava marketing profesionalaca sa razvijenih tržišta, kao i da iz svega toga izvuku ono najbolje za sebe i primene na svoje poslovanje.

Tema ovogodišnje konferencije „Oglasi koje volimo“ (Ads we love) treba da povuče jasnu liniju između oglasa koji su relevantni i korisni za interent posetioce i nisko-kvalitetnog, neadekvatnog oglašavanja, zaslužnog za negativnu reputaciju koju industrija digitalnog oglašavanja povremeno ima. Stručnjaci u oblasti digitalnog oglašavanja govoriće o naprednoj metodologiji i tehnologiji koja stoji iza najpopularnijih internet oglasa, kao i glavnim faktorima koji doprinose uspešnosti digitalnih kampanja.

IAB Serbia, kao lokalno strukovno udruženje kompanija koje se bave digitalnim marketingom, organizovanjem Digital Day konferencije pokušava da kroz edukaciju podigne svest o mogućnostima i prednostima koje interaktivno oglašavanje može da pruži. Potvrda važnosti postojanja edukacije se ogleda u činjenici da se u Srbiji svake godine povećava nivo uloženih investicija u ovakav vid promocije. Digital Day održava se u Beogradu od 2011. godine.

Ulaznice se kupuju isključivo putem sajta www.digitalday.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :