Digital Chemistry: Z-CAT i Phanatic u Beogradu

Datum objave:27.11.2016

Pročitano:4974 puta

Datum održavanja: 03.12.2016

Lokacija: Imago CUK

Digital Chemistry organizovaće progressive i psychedelic trance žurku u subotu 3. decembra u IMAGO CUK - Centru Urbane Kulture, a glavne zvezde ove žurke biće Z-CAT i Phanatic. Domaću podršku pružiće Milosh Reload, Daki i Kuzma.

 

Digital Chemistry

 

Z-CAT odnosno Yana Kramich je rođena u glavnom gradu Rusije, Moskvi. Njeno Psy-Trance putovanje počinje 2003. godine. Od 2005. do 2007. ona je bila predstavnik jedne od najvećih ruskih Psy-Trance organizacija - Synthetic Dreams. U jesen 2007. pridružila se vodečoj Psy-Trance organizaciji TLN Promotion. Sakupljajući sva iskustva i veštine, Yana je odlučila da napravi svoj solo projekat Z-Cat. Ona je pravila muziku sa novim konceptom kombinujući upletene ritmove i tanke vokale. Njene trake imaju specijalne ideje, kao neke male priče. 2009. godine je izdala njen prvi EP "Awaken Stories", sa Portugalskom kućom Ultravision Records i počela da putuje i predstavlja svoju muziku.  Ona je mnoge svoje trake izdala na različitim kompilacijama i izdavačkim kućama, kao što su: Goa Records, EDM Records, Psyshark Records, Geomagnetic Records i druge. 2010. godine je nominovana za najboljeg DJ-a Rusije, kao odraz svog doprinosa u razvoju elektronske muzike u Rusiji. 2011. godine se pridružila Akida Bookings, internacionalnoj booking agenciji i nakon godina putovanja širom sveta, Z-Cat je izdala njen prvi album "REFLECTED", u junu 2013. godine u Južnoj Africi (M.M.D.Records). Ona stvara novi noćni Psy-Trance za različite izdavačke kuće, a pridružila se
Dropland Recordings. Dropland Recordings je elektronska muzička kuća iz Barselone i Ibice, specijalizovana za Psy-Trance i druge muzičke pravce. Njen Ablaze EP je izdat 28. maja 2014. (Dropland).

Iza internacionalno prihvaćenog projekta Phanatic stoji Kfir Lankry iz Izraela, nekada član Bizzare Contact projekta. Sa diskografijom koja pokriva više od decenije  i nakon nastupa na festivalima širom sveta, Phanatic je postao redovan na svetskoj Psy-Trance sceni.  Posmatrao je scenu, modifikujući svoj jedinstven zvuk za novu eru - kombinovanjem primesa Progressivea i Full-On-a sa vozećim, agresivnim i pomalo tech elementima. Rezultat je nešto što je potpuno drugačije od svega na današnjoj sceni. Sa izuzetno čistom produkcijom, svežim pričama i idejama, i sa jedinstvenim vajbom na densfloru, Phanatic je spreman za svaki densflor na svetu! 

Karte su pustene u predprodaju po promotivnoj ceni od 900 dinara i možete ih nabaviti u sedištu DD Tickets (Strahinića Bana 22) ili na http://www.ddtickets.rs/, zatim u preko 90 radnji WinWin Shop širom Srbije.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :