DEXON, rezident najluđeg kluba u Amsterdamu stiže u Beograd

Datum objave:23.08.2017

Pročitano:4805 puta

Lokacija: KPTM

DEXON, rezident najluđeg kluba u Amsterdamu stiže u KPTM na Techno B-days i obećava lom!

 

 

 

 

Dupli rođendan Petera Portmana i Predraga Janusa ove subote 26. avgusta je poseban razlog za slavlje koje će se tom prilikom održati u klubu KPTM I to od 17h. Ovo specijalno slavlje uveličaće DEXON koji nam ovog puta dolazi sa koferom amsterdamske scene, nekim novim trakama i zaista posebnom energijom, a koji će ujedno zajedno sa nama proslaviti i svoj rođendan.

 

Pored ova tri vrsna artista za dekovima će se smenjivati i neki od najpopularnijih i najboljih lokalnih DJ-eva kao što su Calavera/Manya, Manton, Teo Trunk, Mancha i Miloš Vujović.

 

DEXON vlasnik InDeep'n'Dance Records iz Amsterdama koja je proglašena i za najbolju prodavnicu ploča u Holndiji sudeći prema sajtu DJ Mag NL. Pred ovog je rekord lejbla koji se vrtoglavom brzinom razvija, DEXON je pokretač i organizacije KRAFT Amsterdam I čuvenog koncepta Techno Tuesday Amsterdam, koji je proglašen za najbolji klupski concept 2016. od strane Golden Gnome Award iz Holandije.

 

Dexon KPTM

 

Iako je rezident najboljeg kluba u Amsterdamu, DJ Dexon je nastupao širom sveta u nekim od najpopularnijih klubova uz najveća imena elektronske scene kao što su Marco Carola, Mark Antonio, Jeff Mills, Danny Howells, Luigi Madonna, Roberto Capuano, Uto Karem, Alberto Ruiz itd.


Prošle godine smo vam pripremili jedinstveni dvanaestočasovni maraton, dok vam ove godine dajemo čak 16 sati muzike I grandiozno rođendansko slavlje u KPTM bašti pod palmama.

Dobro došle su sve duše naoružane toplom energijom kojima i ne treba napominjati da ponesu samo osmeh sa sobom :) 


Ova maratonska žurka počinje od 17h a svi posetioci koji dođu do 20h imaće besplatan ulaz.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :