Devojke opet gospodare Mehanizmom

Datum objave:21.12.2016

Pročitano:4060 puta

Datum održavanja: 23.12.2016

By:Marko Đurić

Lokacija: Mehanizam

Klub Mehanizam 23. decembra organizuje drugi po redu događaj iz serijala Girlz Run Mehanizam. Ovoga puta stage kojim će gospodariti Tijana Kabić, Ana Nikolić i Loco Baby emituje frekvencije deep, tech house, progressive i techno zvuka.

 

Girlz Run Mehanizam

Nastupi Tijane Kabić su praćeni neverovatnom energijom i harizmom koje poseduje. To se oseti i u muzici koju pušta, kao i u komunikaciji sa publikom. Njen stil je deep, tech, minimal, groovy, jakih bas linija i ženske melodike. Ova princeza vojvođanskog deepa, kako je često nazivaju u underground krugovima je za poslednjih 6 godina od kako se aktivno bavi dj-ingom naredjala nastupe u Srbiji, Hrvatskoj, BIH, Crnoj Gori, Makedoniji, , Malti, Italiji, deleći mix pult sa imenima kao što su East End Dubs, Nastia, Javi Sampol, Manuel De Lorenzi, Archie Hamilton, Sebastian Paiza, Someone Else, Petar Dundov, Deborah De Luca, Nusha, Marcelo Cura, Alex Monster, Marko Nastić, Lea Dobričić, Markyz, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Stojche, Miss Sunshine, Victoria Rebeka, Vladimir Aćić, Kristina Lalić, Klaus, Goya, Natasha...

 

Girlz Run Mehanizam

Ana Nikolić celih 13 godina aktivno učestvuje u elektronskoj muzičkoj sceni, pre svega Beograda, potom gradova i manjih mesta u regionu i izvan granica bivše Juge. Poslednjih 5 god. rezident je legendarnog Kluba Dvorištance gde neguje funky i disco zvuk. Kada je elektronska muzika na "meniju" bazirana je na tech i deep house-u sa neizbežnim elementima progresivnog zvuka inteligentno upakovanih u tečan i tehnički savršen mix.Njena harizmatična pojava, iskren osmeh i specifičan “ženski dodir” čine da setovi obiluju dinamikom i emocijama a samim tim i da se publika oseća blisko i u kontaktu sa izvođačem.

 

Girlz Run Mehanizam


Sanja Đurđević a.k.a. Loco Baby od 2010. god aktivno nastupa u klubovima i na festivalima kako u zemlji tako i inostranstvu. Publika je da sada imala prilike da je sluša u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Španiju, Grčkoj i Švajcarskoj. Avgusta 2012. svetski poznati brend - klub Space Menorca angažuje Loco Baby u okviru „Super girls night“. Potom, istog leta, usledio je i matine set na ostvru Ibiza u okviru kluba No Name. Usledila su gostovanja na domaćim festivalima: Exit, Love fest, Green Love. U toku je rad na projektu 130 BPM, sa violinistkinjom Marinom R. – techno zvuk u pratnji klasičnih instrumenata kao posebna vrsta performansa, propraćena specijalnim vizuelnim efektima. Žanrovski, je verna techno i house zvuku koji polako prenosi i na svoje prve produkcijske korake.

Besplatan ulaz u klub je obezbeđen za sve klabere do 1 čas iza ponoći, a nakon toga cena ulaznice iznosiće 300din.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :