Deveti FOAM FEST ovog jula u Rumi

Datum objave:10.07.2018

Pročitano:834 puta

Datum održavanja: 21.07.2018

Lokacija: Ruma

Najposećeniji i sada već tradicionalni festival elektronske muzike u Sremu, Foam Fest, održaće se 21. jula, po deveti put na sportskim terenima „Breg“ u Rumi.


Deveto izdanje najveće pena žurke u regionu svim posetiocima garantuje nezaboravan provod uz veliki broj izvođača, plesača, svetsku produkciju bine i naravno, veliku količinu pene.

 

FoamFest Ruma


Ove godine, dame dominiraju DJ pultom FOAMFEST-a. Glavna zvezda biće Viktoria Metzker, jedan od najboljih mađarskih DJ-eva, zatim Dea Tosh koja važi za jedno od najperspektivnijih imena elektronske muzike na Balkanu, a tu je i Lea Davogić, najtraženiji beogradski RnB DJ, pijanistkinja, balerina i lice sa naslovnih strana. Još jedan gost iz inostranstva, biće Angella, koja na FOAMFEST pristiže direktno iz Skoplja, dok će Una Andrea biti zadužena za otvaranje festivala i zagrevanje publike.


Specijalni gost festivala biće domaća reperka i predstavnica beogradskog Hip Hop pokreta – Mimi Mercedes, koja važi za jednu od najinteresantnijih zvezda regioanlne muzičke scene. Mimi nastupa u okviru #TBRGOpen kampanje.


Tokom pethodnih godina, FOAMFEST je ugošćavao poznata, svetska imena elektronske muzike, kao što su: Kurd Maverick, Bang La Decks, Niki Belucci, Geo Da Silva, David Deejay, Osaka Vibe, Zap Me Strobe, Sajsi MC, TKNO; dok broj posetilaca raste iz godinu u godinu.


Organizator festivala je ECOrganization Ruma, koja partnerski realizuje festival zajedno sa jednom od najpopularnijih rental kompanija kod u Srbiji – Chameleon d.o.o iz Rume, firme koja će publici pružiti nezaboravan audio-vizuelni ugođaj.

Ulaznice za FOAMFEST Ruma su dostupne za kupovinu u svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Ticketsa i WinWin shopovima.
Cena za prvi kontingent ulaznica iznosi 499rsd.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :