Devet sati kvalitetnog Topljenja u Depou!

Datum objave:10.04.2017

Pročitano:2646 puta

Kombinacijom živih instrumenata i elektronske muzike zakoračili smo u Zonu topljenja! Mešavinom bendova, live performera i di-džejeva kreiran je novi koncept žurki koji nam je predstavila ekipa Topljenja!

 

Zona Topljenja 2017 - Dairus Syrossian / Foto: Benny Gaši

Zona Topljenja 2017 / Foto: Benny Gaši


Nakon devet sati kvalitetnog zvuka, specifično dizajniranog prostora, specijalne live act zone i performansa, možemo zaključiti da je ovaj vid žurki ono što je publika u Beogradu čekala. 

 

Zona Topljenja / Foto: Katarina Milošević

Zvezda večeri Darius Syrossian / Foto: Katarina Milošević 


Đuskalo se i topilo uz različite žanrove muzike izvođača: Matras, Kezz, Soft 85 aka MILOST & N.I.K.O, Alex BPM live, Joma Maja b2b Peter Portman, Dee b2b Andrew Meller, Mancha b2b MarkPanic, a još jače topljenje se nastavilo kada je za di-džej pult stao glavni rezident Do Not Sleep Ibiza žurki Darius Syrossian.

 

Zona Topljenja / Foto: Katarina Milošević


Šarenilo prostora, igračice i specijalni efekti premestili su Depo u dimenziju vrelih letnjih žurki.  Zona topljenja bila je dobro zagrevanje za letnji spektakl koji će se održati 10. juna. Organizatori poručuju da se svima zahvaljuju na poverenju i odličnoj energiji kojom su doprineli ovom događaju. 

 

Sve fotorafije pogledajte u našoj galeriji.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :