DEV9T JE OVE GODINE PORTAL U NOVU REALNOST

Datum objave:20.04.2016

Pročitano:11817 puta

Datum održavanja: 10.06.2016 - 18.06.2016

Lokacija: Stara Ciglana, Beograd

OD 10. DO 18. JUNA STIŽE NOVA DOZA UMETNOSTI


„Tajna umetnosti nije u umetnosti, već u tebi i u tome kako ćeš stvoriti najlepše tajne“


#STVARAJDALJE


Prošlog leta u beogradskoj Ciglani umetnost je oslobođena svih okova. Desio se prvi DEV9T, događaj koji je okupio one koji vole umetnost, ali i one koji su je tada zavoleli, one koji su bili sumnjičavi i one koji su oduvek stvarali... Okupio je i one koji od tog momenta neprestano stvaraju.

 

DEV9T 2016


Ideja vodilja da je umetnost svuda oko nas i da su za umetnost sposobni svi, nastavila je da živi, pa je tako deo stvaralaštva materijalizovan i ove zime u DKSG-u. Stiglo je proleće, sneg se istopio i vreme je za sledeći korak. Vreme je da otvorimo nova vrata i dozvolimo novim idejama da okupiraju Ciglanu.

 

Crtanje grafita prošle godine na DEV9T festivalu / foto: Bojan Vasiljević

Crtanje grafita prošle godine na DEV9T festivalu / Foto: Bojan Vasiljević


Zato se od 10. do 18. juna dešava novi Dev9t u sklopu kojeg ćemo hodati po granici između dve realnosti. Naime, DEV9T je ove godine Portal. To je tema u koju se upuštamo. I tim povodom vas pozivamo da zajedno sa nama prođete proces istraživanja sopstvenog putovanja u drugi deo sebe koji potajno hrani i uzbuđuje. Pozivamo vas da pokažete drugu stranu svoje ličnosti koja je istraživačka, zanimljiva i koja šalje poruku prvenstveno vama, a onda i svetu oko vas. Pozivamo vas da prođete kroz portal i stvarate dalje.

 

DEV9T festival / foto: Bojan Vasiljević

DEV9T / Foto: Bojan Vasiljević


Zbog toga DEV9T raspisuje konkurse iz više oblasti, ovoga puta upravo sa temom Portal. Konkursi podrazumevaju aktivno učešće na festivalu. Drugim rečima - ako hoćete umetnost, imaćete priliku i da je stvorite. Za početak kliknite ovde i pogledajte listu aktivnih konkursa kao i onih koji će uskoro biti aktivirani.

 

DEV9T / foto: Bojan Vasiljević

Klub ljubitelja teške industrije / Foto: Bojan Vasiljević


Osim prilike za stvaralaštvo, imaćete priliku i da podržite umetnost i budete jedan od donatora, ukoliko to želite. Naime, određen kontigent ulaznica koji će biti pušten u prodaju 10.05.2016. po ceni od 9000 din ima donatorski karakter i poseban značaj za održavanje i kvalitet događaja DEV9T. Kupovinom ove ulaznice postajete deo onih koji stvaraju i direktno utičete na to da DEV9T uz vašu pomoć bude lepši, veći, bolji i jači. Takođe, samo ova ulaznica obezbeđuje ulaz na DEV9T “specijale”, posebno organizovane događaje.

 

Pogledajte kako je prošle godine izgledao DEV9T

 

 

Devetodnevni kompleti festivalskih ulaznica po ceni od 1990 din biće pušteni u prodaju takođe 10.05.2016., dok će dnevne ulaznice po ceni od 400 din za petak i subotu i 250 din za ostale dane biti dostupne na kapijama festivala. Ulaz na DEV9T “specijal” događaje će se posebno naplaćivati u zavisnosti od programa.


Više informacija uskoro.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :