BELDOCS 2020

Detox #4: CEM ( Herrensauna, BERLIN) @ Feedback

Datum objave:14.04.2018

Pročitano:1064 puta

Datum održavanja: 20.04.2018

Lokacija: Niš

Pozdrav ljudi, donosimo vam novu i poslednju u nizu DETOX žurki za ovu sezonu! Budući da je ovo poslednja žurka do novog druženja zime 2018/2019 hteli smo da priredimo malo jači zvuk, i za to će se postarati naš gost iz Berlina DJ CEM kroz set od 4h! Isključivo za ovu priliku klub će biti opremljen dodatnim ozvučenjem i svetlosnom produkcijom za pravi techno užitak!

 

 

CEM (Herrensauna, BERLIN) Svoj interes za muziku zacementirao je u mlađim godinama svirajući gitaru i pevajući u hardcore punk sastavima. CEM je u kasnijim godinama razvio čitavu paletu uticaja i eklektičnu kolekciju muzike koja se prostire od tehna preko UK elektra do house klasika – maestralno mešajući ove žanrove s lakoćom i jakom energijom. Rođen je u Austriji gde je i odrastao, potom se relocirao u Berlin kako bi ganjao i dalje razvijao svoju ambiciju da postane svetski DJ. Nakon dolaska u Berlin pokrenuo je sada većveoma poznatu seriju žurki HERRENSAUNA i izdavačku kuću pod istim imenom. O tome da je već sada vrhunski DJ doprinosi to da je muziku puštao na renomiranim svetskim festivalima kao što su Berlin Atonal, Hyperreality (AT) i Amsterdam Dance Events pored toga što je vrteo na velikim warehouse žurkama u Copenhagenu i Berlinu. Sve ovo doprinosi muzičkom iskustvu koje CEM stvara nakon koga niko ne ostaje ravnodušan.

 

RESURGAM (Rudnik Collective) Bogdan Nikolić, koji nastupa pod novim pseudonimom – Resurgam, je rezident Detox žurki čiji se zvuk zasniva na tehnu punog groove- a, kroz koji se provlače različiti uticaji od ambijentalne muzike preko IDM- a i industrial- a. Bogdan sebe smatra pre svega DJem, ali se takođe bavi produkcijom, i njegovo prvo izdanje biće objavljeno tokom 2018. godine. 

 

Karte u pretprodaji mogu se naći od petka 13.04. po ceni od 250din u Galileo Tours i Vintage Shop- u, na ulazu biće 300din.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :