Deseti Rakija Fest - BALKAN URBAN EXPERIENCE

Datum objave:01.12.2016

Pročitano:4319 puta

Datum održavanja: 03.12.2016

Lokacija: Mikser House, Beograd

Doživite jedinstveno gastronomsko iskustvo na DESETOM RAKIJA FESTU koji će se održati 3. decembra u Mikser House-u, od 14 do 24h.


RAKIJA FEST - BALKAN URBAN EXPERIENCE je susret tradicionalnog i modernog, mesto jedinstvene energije i odlične zabave. U hladnom decembarskom danu, u subotu 03. decembra, zagrejaće vas standardne i kuvane rakije, a očekuju vas i razni delikatesi našeg podneblja, kao i slatki specijaliteti. Na festivalu će nastupiti bend ZaBeat, što u kombinaciji sa mnogobrojnim izlagačima rakije i balkanskog slow food-a, garantuje odličan provod.

 

Deseti Rakija Fest - BALKAN URBAN EXPERIENCE | Mikser House Beograd

 

Osim dobre zabave, u okviru festivala dodelićemo nagrade za najbolje ocenjene rakije za sezonu 2016/2017, kao i izbor za novi dizajn etikete Beogradske rakije - zvaničnog suvenira Grada Beograda.

 

Balkan Urban Experience predstavlja nadograđeni i prošireni koncept najpoznatijeg i najposećenijeg sajma posvećenog rakiji na Balkanu, Rakija Festa, koji nakon deset godina prerasta u mesto autentičnog gastronomskog događaja i jedinstvene zabave i kreativnosti.

 

Organizatori BALKAN URBAN EXPERIENCE festivala su Rakia Bar i Mikser House uz podršku Turističke organizacije Beograda.

 

www.rakijafest.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :