DEMOFEST 04 - Više vremena za prijavu bendova

Datum objave:02.02.2011

Pročitano:2763 puta

By:DemofestKonkurs četvrtog po redu Demofesta, najvećeg takmičarskog festivala na našim prostorima, počeo je u utorak, 01.02., i trajaće sve do 15.03.2011.god.. Ovogodišnji konkurs donosi dodatnih 15 dana demo bendovima iz Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore koji žele da se za njihovu muziku čuje i van granica njihove vežbaonice.
 
Propozicije konkursa podrazumevaju slanje 2 autorske numere u mp3 formatu, fotografiju benda i ispunjenu prijavu koja se nalazi na zvaničnom sajtu Demofesta www.demofest.org  na e-mail adresu konkurs@demofest.org
 
Jedini uslov koji bendovi moraju prilikom prijavljivanja ispuniti je da nemaju zvanično izdanje preko neke od legitimnih izdavačkih kuća. Internet izdanja su dozvoljena.
 
„Na produžavanje konkursa smo se odlučili da bismo bendovima ostavili više vremena da se kvalitetno pripreme i na što bolji način predstave stručnom žiriju ali i da bi svi bendovi stigli da na vreme pošalju svoje prijave,“ rekla je Brankica Janković, direktor Demofesta.
Demofest će se i ove godine održati na tvrđavi Kastel i to od 27. do 30. jula. Ulaz će se od ove godine naplaćivati i to po simboličnoj ceni karte od 5 KM (2,5 evra) po večeri.
 
Više informacija o programu uskoro na www.demofest.orgvrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :