Del Arno Band novim spotom poručuje: Sudbina je svih da prođu

Datum objave:23.06.2020

Pročitano:321 puta

Lokacija: Beograd

Del Arno Band je objavio novi spot za pesmu „Sudbina je svih da prođu" i time zaokružio vizuelnu priču oko poslednjeg albuma "Ako ne znaš šta da radiš".

Singl "Sudbina je svih da prođu" otvara poslednji album DAB-a "Ako ne znaš šta da radiš" koji je ocenjen kao jedan od najboljih rege albuma u poslednjih deset godina na našim prostorima.


Foto: Del Arno Band promo

Nakon uspešnih, do sada objavljenih singlova, grupa Del Arno Band zaokružuje priču objavljivanjem igranog spota za pesmu „Sudbina je svih da prođu" o kojoj frontmen DAB-a, Jovan Matić, kaže:

Singl "Sudbina je svih da prođu" koji otvara album "Ako ne znaš šta da radiš" jedan je od meni lično važnijih u novijoj istoriji grupe. Reč je ozbiljnom razmišljanju o životu, o nama, o našim stremljenjima. Pesma je "upakovana" u tradicionalni teški roots groove koji, bar za mene jeste suština reggae muzike. Uz to na njemu gostuje pevačka grupa "Jenđe" koja svojim doprinosom daje poseban šmek celoj pesmi i, ujedno, najavljuje naš sledeći album koji smo u celosti posvetili pesma iz davnina koje ova grupe neguje. Proverite na našem YouTube kanalu i uživajte.

Režiju, fotografiju i montažu potpisuje Staša Bukumirović, mlada rediteljka koja je sa DAB-om prvi put ostvarila saradnju na spotu "Meni se okreni".

Bend uveliko radi na novom materijalu, a do kraja ove godine se očekuje da će objaviti album koji su uradili zajedno sa pevačkom grupom Jenđe. 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :