Dejan Milićević, Marko Nastić i Andrew Meller zvezde Noizz Awakening žurke

Datum objave:17.03.2017

Pročitano:4715 puta

Datum održavanja: 24.03.2017

By:Nadežda Dimitrijević

Lokacija: Plastic

Velika Noizz Awakening žurka biće održana 24. marta u klubu Plastic i biće prava prolećna eksplozija namenjena jubiteljima elektronskog zvuka jer će za pultom biti virtuozi domaće scene Dejan Milićević, Marko Nastić i Andrew Meller. 

 

Noizz Awakening

 

Jedan od lidera srpske klabing scene Dejan Milićević uskoro će izaciti novi album Summation i to kao neku vrstu rekapitulacije svoje dvodecenijske karijere.

 

Andrew Meller je poznat po svojoj jedinstvenoj tehnici i odabiru traka, čime bukvalno diže masu na noge. Njegovi setovi predstavljaju idealnu kombinaciju house, tech house, progressive i techno zvuka.

 

Marko Nastić je na globalnom svetskom nivou prepoznat od strane mnogih kao jedan od umetnika koji pripada samom vrhu jugoistične Evrope.

 

Kvalitetan muzički spoj, nove trake i sve to možete čuti u čuvenom beogradskom klubu Plastik 24. marta biće najvrelije mesto u gradu, a očekuje vas retrospektiva dobrog provoda, koja će nostalgičare iz "Industrije" vratiti u neka stara vremena, a mlade klabere podsetiti kako izgleda pravo zezanje do jutra. Vidimo se na uglu Takovske I Dalmatinske, poznatom kao mesto na kom počinje i vibrira tradicija kvalitetnih izlazaka. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :