Dejan Milićević izdao novi album! - Just Keep Talking Girl

Datum objave:09.11.2012

Pročitano:5035 puta

Dejan Milićević, jedan od najuspešnijih domaćih DJ-eva i producenata, izdao je svoj drugi album, «Just Keep Talking Girl», za respektabilnu nemačku izdavačku kuću Plastic City. Album sadrži deset pesama koje predstavljaju njegov prepoznatljivi eklektični zvuk, u opsegu od housea, deep housea i funky elemenata do snažnijih ritmova na granici sa technom. Emotivno putovanje kroz žanrove donosi intenzivne klupske bitove kroz koje se provlače pulsirajuće udaraljke, zarazne melodije i zavodljivi vokali.
 


“Kroz ovaj album želeo sam da prenesem priču moje dosadašnje DJ karijere, u kojoj publika iz celog regiona ima veoma važno mesto. S njom konstantno delim strast prema muzici i kreativno se razvijam, ona je moj najjači izvor energije i inspiracije!”, izjavio je Dejan.

Dejan Milićević je započeo karijeru kao petnaestogodišnjak, pre skoro dve decenije. Zajedno sa partnerom Markom Nastićem, izgradio je prepoznatljivi stil koji je izrastao u jedinstveni miks housea i techna. Danas je on internacionalno poznati umetnik čiji DJ setovi donose fantastičnu atmosferu u klubove i na festivale širom sveta, od Ibize do Ukrajine. Njegova produkcija dobija odlične kritike, a nakon više od 80 singlova, prošle godine izdao je svoj prvi album, Trust and the Purpose, čiji je tiraž izdanja na vinilima prodat za samo pet dana. Suvlasnik je Bordel Studios Belgrade i vlasnik izdavačke kuće Recon Light.

Dve pesme sa albuma «Just Keep Talking Girl» možete poslušati putem sledećih linkova:

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :