Dejan Milićević, Deca Loših Muzičara i MKDSL novo pojačanje NEXT festivala

Datum objave:20.04.2017

Pročitano:4177 puta

Datum održavanja: 28.04.2017 - 29.04.2017

Lokacija: Gradski kulturni centar, Užice

Peti, jubilarni, humanitarni NEXT festival održaće se i ove godine u Užicu 28. i 29. aprila u Gradskom kulturnom centru. Na dva stejdža Public i 031 Republic nastupaće neka od vodećih imena domaće rok i elektronske scene. Kako je već najavljeno zvezde NEXT festivala biće kultni Dado Topić & Time after Time bend. Pored potvrđenih imena Eastock, Marko Vuković i Luka Vuković Shift 2 organizacija je upotpunila line up ovogodišnjeg izdanja NEXT festivala.

 

Deca loših muzičara

Deca Loših Muzičara

Na Public stejdžu nastupaće popularni beogradski fank-rok bend Deca Loših Muzičara koji obećava vrhunski provod! Nastupi koji pršte od pozitivnih vibracija, osmeha i ljubavi prema muzici koju ni jedan član benda ne može da sakrije uz neposredan i prisan odnos sa publikom je nešto što krasi ove muzičare i njihove svirke. Sa njima će stejdž deliti harizmarični momci iz Užica bend Hadži Prodane Duše kao i Organizam i Volt Pop dok će lokalnu podršku pružiti dva mlada vokalno instrumentalna sastava Process i Ispitni Rock.

 

Dejan Milićević

Dejan Milićević

Na radost svih ljubitelja kvalitetne elektronske muzike svoj dolazak na NEXT festival potvrdio je Dejan Milićević, jedan od najpoznatijih domaćih di džejeva i producenata! Nedavno je objavio svoj treći album za eminentnu berlinsku etiketu Plastic City a najavljuje i žurku za pamćenje u Užicu! Još jedna od vodećih figura domće elektronske scene, di džej i producent MKDSL stiže na NEXT festival! Svojim prepoznatljivim stilom punim pozitivne energije i specifičnim smislom za humor upotpuniće provod u GKC-u u Užicu! Sa njima tokom festivala stejdž će deliti i sjajni sam.Luda i El Pegajoso.

 

MKDSL

MKDSL

Karte su dostupne u svim Win Win Shopovima širom Srbije po promotivnim cenama. Možete ih poručiti online kao i preko mobilne aplikacije servisa DD Tickets. Više informaija o načinima kupovine pronađite na sajtu http://www.ddtickets.rs/. Promotivni period je ograničen! Požurite i obezbedite svoju kartu na vreme!

 

NEXT festival 2017 line up


NEXT festival od samog osnivanja ima humanitarni karakter. I ove godine, glavni organizator Shift 2 sva prikupljena sredstva od festivala doniraće za opremanje Društvu za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) “Anđeli” iz Užica. Shift 2 je neprofitna organizacija koja se tokom cele godine trudi da mladima u Užicu i okolini stvori što zanimljivije sadržaje kojima bi mogli da upotpune svoje slobodno vreme. Ukrštanjem ovih ideja nastao je njihov najznačajniji projekat – muzički festival Next u okviru kog je prošle godine u prostorijama Gradskog kulturnog centra bio otvoren i prvi zatvoreni skejt park u Srbiji.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :