DEF SESSION: Gostuje Sassja, jedna od retkih ženskih MC-a u regionu!

Datum objave:04.05.2015

Pročitano:4980 puta

Datum održavanja: 16.05.2015

Lokacija: KC Utopia, Novi Sad

Sanela Halilović aka Sassja je jedna od retkih ženskih MC-a u regionu! Odlično joj "leže" dub i reggae, a rime i beatovi su joj pitki i zarazni zbog čega je već pronašla put do šire publike. Njenu energiju, davnih dana prepoznali su Edo Maajka, Frenkie, DJ Soul i cela ekipa tuzlanskog FMJAM-a koji je prihvaćen kao jedan od najznačajnijih pokretača alternativne muzicke scene u ovom delu Evrope. Neretko je zovu i ženom FM JAM-a.

 

DEF SESSION: Gostuje Sassja, jedna od retkih ženskih MC-a u regionu! | KC Utopia | Novi Sad | 2015

U oktobru ove godine, pod okriljem Menarta je izdala svoj prvi album "Taktički praktično". Po slušanosti putem online muzičkog servisa, album je u roku 24 sata dospeo na prvo mesto. Sudeći po izvrsnim reakcijama i recenzijama, Sassja albumom prvencem osvaja publiku, ali i mnoge muzičke kritičare.

Def Sessions je serijal događaja posvećenih hip - hop kulturi sa bazom u KC Utopia. Okosnicu ovih dešavanja čine muzički eventi koji će se u KC Utopia održavati tradicionalno jednom mesečno. Osim nastupa nekih od najinteresantnijih imena hip-hop scene u regionu, Def Sessions će povremeno "izlaziti" i na ulicu u vidu rap battle-ova , Graffiti jam-ova, street dance takmičenja i sličnih dešavanja.

 

DEF SESSION: Gostuje Sassja, jedna od retkih ženskih MC-a u regionu! | KC Utopia | Novi Sad | 2015

Def Sessions je pravi gradski event, koji pre svega promoviše slobodu izražavanja i toleranciju među mlađom populacijom koja je suštinska osnova Hip - Hop kulture. Na prvoj Def session žurci nastupali su Krankšvester i Sajsi MC, a na drugoj Bvana Herbalajzer.

 

Local support:
Eli Džejn
Sanjcaa | warm & after
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :