DEEPER UNDERGROUND No.1 / KOGO

Datum objave:26.11.2013

Pročitano:3967 puta

Datum održavanja: 06.12.2013

Lokacija: Splav KOGO, Beograd

Miss Soulfly / Innocent Music / Viva Warriors [Cro]
www.soundcloud.com/miss_soulfly

Miss Soulfly pokazuje interesovanje za muziku vrlo rano, stoga završava osnovnu muzičku školu svirajući klavir. Nakon toga, samostalno uči da svira gitaru. Krajem 90-ih, dok je u srednjoj školi, počinje da primećuje elektronsku muziku, pa prisustvuje svakoj žurci u blizini: slušajući, upijajući, učeći i plešući. Muzika je oduvek bila u njenom srcu i duši.Godine 2007. diplomirala je na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, Hrvatska, gde je napravila svoje prve DJ korake u maloj kafeteriji lociranoj u podrumu fakulteta. U međuvremenu, pridružila se Spirit Collective, koji su joj ponudili izvesno širenje njenog znanja i poboljšanje veština za DJ pultom. U aprilu 2007., prijavila se na “kRiK DJ takmičenje” i osvojila treće mesto u snažnoj konkurenciji među dve desetine mladih i obećavajućih DJ-eva. Nakon toga, pozivi za nastupe su dolazili sami od sebe.

Sa njenim stilom i harizmom momentalno je osvojila podijum. Sama svoj stil opisuje kao groovy i melodičan zvuk sa deep i tech elementima ali sa uticajima svih muzičkih žanrova. Ona jednostavno voli muziku koja će učiniti da vam srce poskoči.

U 2008. godini, stekla je diplomu audio inženjeringa na SAE Univerzitetu u Ljubljani i od tada skuplja sve više znanja i iskustva kao inženjer zvuka i producent, što vodi ka vrhuncu u razumevanju pozadine muzike koju ona pušta i u pravljenju nekog novog odličnog groova.

Nastupala je u mnogim klubovima i na događajima na otvorenom širom Hrvatske, Slovenije, Italije, Bosne i Herzegovina, Makedonije i Nemačke. Godine 2012., pridruživši se Innocent Music-u, imala je priliku da nastupi na nekoliko događaja u Sloveniji u njihovoj organizaciji.

Objavljivala je za izdavačke kuće poput Innocent Music, Blacksoul Music, Tekyon Music, Melomane, Pixel Tree, Body Music, Baccara i još par drugih u poslednijh nekoliko godina; dobila je sjajnu podršku od umetnika kao što su Hector Couto, Philip Arruda, Paco Osuna, Maceo Plex, SomeoneElse, Hugo, D-Formation, Philipp Ort i mnogih drugih.

Osvojila je finale hrvatskog “Burn studios residency takmičenja” i 2013. godine provela dve nedelje u Ibiza Burn residency bootcamp-u, gde je uspela da se plasira u finale i postavi sebe među Top 6 finalista. Radeći sa sjajnim izvođačima poput Steve Lawler, Solomun, Maceo Plex, Hot Chip i mnogim drugima, proširila je svoje znanje i iskustvo što je vodilo do otvaranja vrata o kojima je samo mogla da sanja.

Miss Soulfy je mlada i sveža krv elektronske muzičke scene, neograničena očekivanjima ili autoritetom. Ona uvek svira iz srca i njena tendencija je da se proširi svuda po vama i unutar vas, tako da je današnja lokalna snaga sutrašnja internacionalna super mocMancha /A Must Have / Freshin / Re-Start [Srb]
www.soundcloud.com/manchaofficial
www.mixcloud.com/mancha-bozidar-mancic/

Božidar Mančić aka Mancha rođen je u Beogradu, Srbija.

Njegova karijera kao DJ-a započinje 2002. godine tehno melodijama. Od tada, bio je rezident nekih od najpoznatijih klubova u Beogradu. Takođe je bio čest gost u bivšim republikama SFRJ. Nastupao je na EXIT festivalu (2006), (2012).

Od 2008. godine, Mancha je u muzičkoj produkciji.Pored njegovog eksperimentisanja i muzičke raznovrsnosti,najistaknutiji stil vezuje za house i njegov evolutivni napredak. Njegovo prvo izdanje objavljeno je u septembru 2010. godine, za Estrada Rec. Cut. br. 004 i tu priča tek počinje..


Predrag Janus [Srb]
www.facebook.com/djPredragJanus


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :