Deep techno inovator Luigi Tozzi stiže u Beograd

Datum objave:16.03.2017

Pročitano:4315 puta

Datum održavanja: 24.03.2017

Lokacija: Drugstore

KiD, beogradski umetnički kolektiv, kao svoj prvi projekat kojim će započeti misiju predstavljanja moderne svetske umetnosti domaćoj publici organizuje gostovanje Luigia Tozzia u 24. marta u klubu Drugstore. 

 

Luigi Tozzi

 

Tozzi, deep tehno inovator, učenik čuvene “rimske škole” elektronske muzike, autor koji drma, razbija i ponovo tvori techno iz korena i jedan od najboljih mladih producenata u Evropi debituje u katedrali undergrounda, beogradskom Drugstoreu, u petak 24. marta sa ekskluzivnim produženim DJ setom od 4 sata spremljenim samo za Srbiju i ljude željne jedinstvenog, autentičnog i pravog zvuka.

 


Luigi Tozzi kombinuje tribalne i hipnotičke elemente techna sa atmosferom i emocijom ambijentalne elektronske muzike što mu je donelo saradnju sa ugledim izdavačkim kućama Hypnus Records, Otis music i Mental Mondern. Svojim izdanjima i fenomenalnim nastupima širom Evrope sakupio je bazu vernih fanova širom Evrope upoznatih s njegovom muzikom što publici garantuje posebnu i pakleno dobru beogradsku noć.

 

 

Kao domaća podrška u ovoj posebnoj večeri nastupaju dva umetnika. U uvodnom delu će svoj živi nastup imati A//O, projekat mladog beogradskog sound artista Petra Mirkovića čiji pravac predstavlja istraživanja polja elektronske muzike.

 

 

Dok nakon Tozzijevog seta na scenu izlazi Avoid, poznat i kao Vladimir Aćić, jedan od najiskusnijih i najpoznatijih techno producenata iz Novog Sada koji će svojim energičnim setom zatvoriti veče.

 

 

Karte po promotivnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Eventim prodajnoj mreži širom Srbije kao i u “Bivšem Baru” u Kosovskoj 32 u Beogradu. Na dan događaja karte će biti dostupne na vratima kluba Drugstore po ceni od 800 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :