DECENIJA MUZIČKOG MAGAZINA: Clubbing.rs slavi 10. rođendan u klubu Drugstore

Datum objave:22.11.2017

Pročitano:1982 puta

Datum održavanja: 02.12.2017

Lokacija: Beograd

Muzički online magazin Clubbing.rs proslavlja 10 godina rada u klubu DRUGSTORE u subotu 
2. decembra 2017. godine. Uskoro više informacija o eventu, stay tuned…CLUBBING.RS U BROJEVIMA
Tokom protekle decenije sazreli smo u veoma koristan vodič muzičkih i kulturnih dešavanja u Srbiji i regionu.  

Sa ponosom ističemo činjenicu da je Clubbing.rs zvanični medijski partner sa više od 160 muzičkih festivala u Srbiji i Evropi, a u Galeriji slika možete videti preko 40.000 fotografija i preko 600 muzičkih klipova.


Važan segment našeg postojanja je aktivnost na promociji novih mladih muzičkih talenata. Više od 40 izabranih je imalo priliku da se predstavi na žurkama priređenih u njihovu čast, pod nazivom „Junior Series“ serijal.

2014. godine muzički magazin Clubbing.rs osniva svoj e-label pod imenom „VIBE YOURSELF“ koji je do sada imao 2 izdanja koji su zabeležili više od 25.000 preuzimanja, a kroz koje su promovisani autorski radovi mladih DJ-eva.

 


Akcija podele besplatnih ulaznica, koja je sastavni deo projekta od nastanka, nastaviće svoj razvojni put. Do sada smo podelili preko 35.000 besplatnih ulaznica za mnoga muzička dešavanja, što nas dovodi do podatka da smo svakog dana našeg postojanja besplatno podelili više od 9 ulaznica. 

Našu redakciju čini više od 20 kolega. Sa tobom u provodu od 2007. godine!
Clubbing.rs

 


PRIKLJUČI SE I TI

Clubbing.rs raspisuje konkurs za nove kolege - prave zaljubljenike u clubbing. Ukoliko su odgovori za sledeća dva pitanja potvrdni, ti si prava osoba za nas.


1.    Da li redovno ideš na žurke? 


2.    Da li želiš da posećuješ muzičke festivale u Srbiji i Evropi?Prijavu možete poslati na: redakcija@clubbing.rs, subject “10 godina”
Postani I ti jedan od nas.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :