Deca iz vode spremaju magično EKV veče u Božidarcu

Datum objave:05.06.2017

Pročitano:4884 puta

Datum održavanja: 10.06.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

U subotu, 10. juna, u Božidarcu nas očekuje magično EKV veče - specijalni koncert povodom 30 godina od objavljivanja kultnog albuma @EKV19live86 - Live in Kulušić"!

 

Deca iz vode


DECA IZ VODE, bend osvedočen kao jedini autentični EKV tribute band - istovetan nekadašnjoj EKV postavi, nastupiće uz specijalnog gosta - Ivana Rankovića - Raku, koji je u EKV-u svirao bubnjeve od 1985. do 1987. godine! Raka će zajedno sa Decom iz vode odsvirati ovaj kultni live album kao što je to radio i pre 30 godina zajedno sa Milanom, Bojanom i Margitom, na istom setu bubnjeva na kojem je to činio i pre tri decenije!

 

EKV veče u Božidarcu

Deca iz vode pripremaju celovečernji EKV spektakl, pa će pored Rake, na scenu u jednom delu programa izvesti i svog bubnjara, ne bi li publiku podsetili na najveće hitove EKV-a koji se nisu našli na - EKV19live86 - Live in Kulušić" albumu, a bez kojih su EKV večeri nezamislive.

 

Deca iz vode

Za ovaj jedinstveni autentični nastup Dece iz vode publiku Božidarca zagrejaće MALJČIKI, koji će nas podsetiti na period novog talasa i odsvirati pesme Šarla Akrobate, Idola, Orgazma, Partibrejkersa, Haustora...

 

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od svega 350 dinara u FELIX Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštati 500 dinara.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :