Deca iz vode prave veče sećanja na Magi

Datum objave:15.09.2016

Pročitano:6855 puta

Datum održavanja: 18.09.2016

Lokacija: Showroom

Udruženje poštovalaca i ljubitelja grupe EKV, Deca iz vode organizuje Veče sećanja na Margitu Stefanović Magi (01.04.1959 - 18.09.2002.) koje će biti održano u nedelju 18. septembra u klubu Showroom. Upravo je taj datum tačno 14 godina Margitine smrti. 

 

Margita Stefanović Magi

 

Veče posvećeno Margiti evociraće uspomene na nju i njen rad u EKV-u i drugim bendovima i projektima, a započeće ga projekcija spotova i video materijala od 20 do 21 sat. Od 21 do 22 sata sledi koncert EKV unplugged by Luna Škopelja i Zoran Mladenović (Deca iz vode), od 22 do 2 sata muzički mix Aleksandra Šarčevića, dok će tokom cele večeri na video zidu ići projekcija fotografija. Karte se kupuju na ulazu u klub po ceni od 200 dinara od 20h. 

 

 

Udruženje Deca iz vode osnovano je prošle godine sa idejom da koncertno i na druge načine reafirmiše stvaralaštvo i pesme kultne grupe EKV. U poslednjih godinu dana beleže brojne uspešne i većinom rasprodate koncerte širom Srbije i ex-yu prostora i u svom nastupu ima acoustic blok od nekoliko pesama a ovo je prvi put u Beogradu da publika može da vidi i čuje pesme EKV-a u unplugged maniru baš kao što su to nekad radili Milan i Magi u trajanju od sat vremena, od strane Lune (klavijatura, vokal) i Kize (gitara, vokal). 

 


Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :