Deca iz vode i Tanja Jovićević za Dan zaljubljenih u Božidarcu

Datum objave:11.02.2019

Pročitano:1437 puta

Datum održavanja: 14.02.2019

Lokacija: Beograd

Deca iz vode / EKV tribute project nastupiće na Dan zaljubljenih, 14.februara u Božidarcu. Ovog puta imaju i specijalnu gošću - sa njima će prvi put nastupiti Tanja Jovićević!

Deca iz vode

"I boli i boli i boli nas ljubav" ... baš tim povodom, Deca iz vode spremaju jesno predivno, specijalno veče za Dan zaljubljenih, uz muziku EKV-a I legendarnu Tanju Jovićević.

Tanja je bila prateći vokal EKV u periodu 1989-1993.godine kada je učestvovala u snimanju pesama sa poslednja tri albuma i nastupala zajedno sa njima na nekoliko turneja. Na neki način bila je pridruženi član EKV-a, a u tom periodu je aktivno pevala i u svom matičnom bendu Oktobar 1864 po kojem je postala najpoznatija. Nakon toga nastavila je svoju samostalnu karijeru i pevala sa raznim bendovima uvek čuvajući sećanje na pesme koje je snimila sa Oktobrom i EKV-om koje je rado izvodila. Posle malo duže pauze svi ljubitelji EKV-a imaće prilke da je čuju uživo!

Udruženje "Deca iz vode" u okviru koga deluje i bend, ima za cilj da sve što izgleda da je bilo nekad, za današnje generacije bude i dalje tu, te u tu svrhu sarađuje sa bivšim članovima EKV-a. Do sada su zajedno sa njima nastupali Srđan Žika Todorović (bubnjar 1987-1990), Ivan Ranković Raka (bubnjar 1985-87), Boško Stanojević (basista 1994). Tanja Jovićević će biti četvrti član EKV-a koji će nastupiti zajedno sa Decom iz vode koji stručna muzička javnost ocenjuje kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao, a potvrdu za to daje svakako učešće bivših članova EKV-a na njihovim koncertima.

Koncert u Božidarcu će trajati skoro tri sata a akcenat će biti na pesmama koje je Tanja snimala sa EKV-om i na sve one koje kao lajt motiv imaju ljubav.

"I kada želim da kažem ja, ja kažem mi, i kada mislim o sebi u stvari mislim o nama!" Vidimo se 14. februara u Božidarcu! Mi čekamo tvoj glas

Ulaznice po ceni od 500 RSD u pretprodaji su u FELIX Shopu (TC Sremska) i Božidarac Café-u!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/313524219506558/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :