Barutana klub Beograd

DEBRA: Velika kampanja za pomoc deci leptirima! Kupi majcu, pomozi detetu!

Datum objave:29.03.2015

Pročitano:5248 puta

By: Dinka Maksimović

DEBRA, društvo obolelih od bulozne epidermolize brine o svim obolelima i njihovim porodicama iz Srbije. Imati buloznu epidermolizu znači imati kožu krhku i ranjivu poput leptirovog krila. I običan dodir može stvoriti novi plih, novo oštećenje. Svakodnevnica znači nove rane, nova previjanja, začuđene poglede, bol, hirurške zahvate, znači stalnu zavisnost, pomoć, negu i pratnju drugih. Zato obolele često nazivamo „Deca leptiri“.

Bebe se rađaju sa ovom bolešću, a većina su 80- 100%- tni invalidi već nakon nekoliko godina života. U Srbiji trenutno ima 50- tak obolelih od EB-a (uglavnom deca i mladi, jer im je zbog bolesti životni vek bitno smanjen). DEBRA ulaže velike napore kako bi pomogla oboleloj deci i njihovim porodicama. Najviše se zalaže za prikupljanje finansijskih sredstava za konstantnu nabavku i slanje zavojnog materijala obolelima, odgovara na sve ostale individualne potrebe članova, te pomaže kod ugovaranja pregleda i potrebnih zahvata.

 

DEBRA: Velika kampanja za pomoc deci leptirima! Kupi majcu, pomozi detetu! | Humanitarna akcija | 2015

http://www.debra.org.rs/doc0.asp

Budući da su sredstva potrebna za rad udruženja vrlo visoka i da je svaki prikupljen dinar i više nego dobrodošao, pozivamo Vas da se uključite u kampanju i postanete deo naše priče.

 

DEBRA: Velika kampanja za pomoc deci leptirima! Kupi majcu, pomozi detetu! | Humanitarna akcija | 2015

Osnovna nit vodilja ove kampanje je uključiti što više ljudi koji će nositi ove majice i na taj način komunicirati sa drugima o potrebi pomaganja, kao i mogućnost da se uključe u projekat Udruženja Debra i Boost Team- a, te pomognu našim malim leptirićima.

 

DEBRA: Velika kampanja za pomoc deci leptirima! Kupi majcu, pomozi detetu! | Humanitarna akcija | 2015

Cena jedne majice je 920 dinara + PDV, a možete se uključiti kupovinom neograničenog broja majica. Kupovinom 5 ili više majica, Udruženje DEBRA uvrstiće Vas na spisak sponzora/donatora na svojoj internet stranici.

Porudžbinu možete ostvariti putem e-maila dinka@boost-team.com ili putem broja telefona 066/220- 212.
Obavezno posetite i Debrine Web stranice na kojima se nalaze fotografije majica.

U nadi da ćete kupovinom majica pomoći deci leptirima i bar malo im olakšati teško detinjstvo,


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :