Deborah De Luca i još četiri techno dame 7. maja u Magacinu Depo

Datum objave:26.04.2016

Pročitano:4978 puta

Datum održavanja: 07.05.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Magacin Depo, Beograd

Magacin Depo na adresi Travnička 3 biće domaćin jednom od najatrakivnijih lajnapa ove godine u subotu, 7. maja. Te večeri u našu prestonicu stiže zanosna Deborah De Luca, di-džej iz Italije, a uz još četiri tehno dame koje će iste večeri nastupiti u Depou, ovo će definitivno biti žurka za pamćenje!

 

Deborah De Luca - Magacin Depo

Priča o devojci koja je započela svoju karijeru kao konobarica i plesačica, a potom postala jedan od najcenijih ženskih di-džejeva ne čuje se tako često. Deborah je svoje mesto na svetskoj di-džej sceni zaslužila vrednim radom i zahvaljujući producetu Giuseppeu Cennamu, uz kog je naučila sve veštine miksanja i produkcije. Nakon izdavanja prvih traka usledili su angažmani širom Italije, a potom Evrope i sveta.

 

Deborah De Luca

 

Osim dobrom muzikom, veliki broj fanova očarala je i zanosnom lepotom, a Beograđani će u subotu 7. maja imati priliku da čuju i vide Deboru u svom gradu! Veče će biti sasvim posebno jer će uz Deboru u Depou nastupiti još četiri fenomenalne dame: gošća Nusha iz Rumunije, naša tehno diva Lea Dobričič, a publika će imati priliku da čuje i b2b DJ set Natashe i Tijane Kabić.

Kao ženski di-džej i samim tim retka pojava na rumunskoj tehno sceni, Nusha je muzikom počela da se bavi još 2007. godine. Ova talentovana dama delila je pult sa velikanima kao što su James Zabiela, Solomun, dOP, BLOND:ISH, Audiofly, Nakadia, Lee Burridge, Sis, Shlomi Aber, Phil Weeks, Mendo, Alex Niggemann i mnogi drugi. Nusha je jedan od najpoznatijih “afterparty” di-džejeva i to je upravo razlog iz kog ljudi širom sveta vole da dočekuju jutro uz Nushine di-džej setove.


Ulaznice za ovaj spektakl nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po trenutnoj ceni od 1.000 dinara za regularnu, odnosno 1.500 dinara za VIP ulaznicu. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :