Deathmatch - do poslednjeg čoveka - 1. januar, Compressor

Datum objave:23.12.2011

Pročitano:2810 puta

By:Igor Vidović

Dok se sumiraju utisci i sva prekršena pravila u novogodišnjoj noći i sakuplja energija za najbolji parti dan posle, Happynovisad i Baseline ekipe oštre svoje DJ skilove i spremaju se za nabrutalniji do sada obračun na klupskom podijumu. Ovo će biti jubilarna peta godišnjica Deathmatch žurke, na kojoj će u nedelju 1. januara 2012. dve organizacije osmi put odmeriti snage za pultovima kluba Compressor u Novom Sadu.
 


Baseline zauzima VIP binu i do poslednjeg čoveka boriće se Lemon, Jackie Dagger, Rasheed, M-Tech, Double B i MC Shpira dok će se na drugoj bini Happynovisad ekipa u gotovo nesavladivom sastavu - Salvador Diaspora, Yeah Left, Dee Face, Roy Fokker i Vladimir Aćić, surovo nadmetati za svakog novog vatrenog fana.
 
Jutro na neutralnoj teritoriji za pripadnike oba klana od 5h pripremaju Gregor, Klaus i Arhitek kao i Otto Von Disko b2b SMT#NG.
 
Ko će vladati noćnim životom u novoj godini, čiji su fanovi bučniji, čije su plesne cipelice vatrenije, sve se meri u tradicionalnom Deathmatch obračunu dve organizacije, a žurka obećava još jedan potpuno drugačiji 1. januar.
 
Vrata Compressora otvaraju se od 22h, cena ulaznice pre ponoći je 200 dinara, a nakon ponoći 400 dinara.

http://www.facebook.com/events/109917005793046/

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :