Davor B, Adot i Goran Emkić spremaju tech-house vožnju!

Datum objave:09.07.2016

Pročitano:6629 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Davor B, Adot i Goran Emkić će večeras prvi put nasutpiti na Urban Bug Stageu, ali vrlo dobro poznaju vajb i energiju koji se šire sa ovog mesta. Zbog toga jedva čekaju da stanu za pult i pokažu šta umeju. Na programu su od 21:20, zato ne propustite da ih čujete.

 

Davor B

Davor B

 

Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi takav set baš sa ovom ekipom?


Davor B: Iskren da budem nisam do sada radio tripleback setove. a b2b volim da radim i sa ovom ekipom ne sumnjam da će biti odlično jer se mi poznajemo dugi niz godina. Družimo se i mimo žurki.
Adot: Raditi b2b je u svakom slučaju izazov, a posebno je to slučaj kada se radi triple back. Za Davora i Gorana me veže osjećaj bliskog prijateljstva tako da mi je posebno drago što će ovaj set na Exitu biti upravo sa njima.
Goran Emkić: Ovo mi je prvi put da vrtim triple b2b set i radujem se novom iskustvu. Davor B, Adot i ja se odlično znamo i dobri smo prijatelji tako da će biti super zezanje. Jedva čekam!

 

Goran Emkić

Goran Emkić


Koji je najbolji trenutak koji pametite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?


Davor B: Pa meni je ovo prva svirka na Exitu. A meni je Urban Bug Stage godinama unazad toliko puta pružio tako dobre žurke, pune energije. Jutra su posebna.
Adot: Urban Bug je stage koji već godinama ima kultni status tako da je posebno zadovoljstvo svirati večeras upravo na njemu.
Goran Emkić: Svako jutro dočekano na Urban Bug Stage je posebno i vraća mi osmijeh na lice. Energija i vajb su unikatni. Meni lično je omiljeni mali stage festivala tako da mi je velika čast biti dio ovogodišnjeg Urban Bug programa i osjetiti publiku sa druge strane di-džej pulta.

 

Adot

Adot


Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?


Davor B: Što se tiče seta vjerovatno neki deep tech, ali nikad se ne zna kako će se set razviti pogotovo sa momcima kao sto su Gogo i Armin jer je njihov odabir muzike uvijek odličan. Vidimo se u subotu na najboljoj bini na festivalu.
Adot: Pripremamo poseban tech house set a ovog ću puta publici na Exitu predstaviti svoje tri nove trake koje su nastale u produkcijskom dvojcu Adot & Holland.
Goran Emkić: Inače provlačimo kroz setove ritmičan techno sa tvrdim kickovina, a ovog puta će muzika biti blaža od onoga što inače vrtimo. Spremite se za tech house "vozanje" koja neće nikoga ravnodušnim! Vidimo se.

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :