Barutana klub Beograd

David Guetta - 12. jula stiže u Maximus!

Datum objave:08.06.2009

Pročitano:3554 puta

By:Sagor Mešković

Najpopularniji house DJ današnjice David Guetta nastupiće 12. jula u diskoteci Maximus u Kotoru! Slavni Francuz u Crnu Goru dolazi po prvi put povodom treće godišnjice rada jedne od najboljih diskoteka u ovom delu Evrope.
 
Iako diskoteka Maximus može da primi preko 3000 ljudi, u prodaju će biti pušten veoma ograničen broj ulaznica. Informacije o prodaji ulaznica i prodajnim mjestima biće uskoro objavljene, a nastup Davida Guette biće jedan od najvećih muzičkih događaja cele godine.
 


David Guetta muzikom je počeo da se bavi još sa trinaest godina, a prvi nastup imao je sa petnaest. Nakon dve godine počeo je da radi kao DJ u pariskom klubu "Broad", odakle kreće njegov muzički uspon. Hit „The World is Mine” i danas se nalazi u samom vrhu svetskih muzičkih top-lista kao i numere „Love is Gone”, „Money”, „Tomorrow Can Wait”. Reputaciju velikog hitmejkera u međuvremenu je i ozvaničio titulom najbolje plasiranog house DJ-a na top 100 listi britanskog magazina DJ Mag! Prodao je preko 2 miliona albuma širom svijeta i više od 3,2 miliona singlica u karijeri.
Njegov aktuelni singl „When Love Takes Over”, koji će publika u Kotoru imati priliku da čuje, svojim fantastičnim vokalom upotpunila je Kelly Rowlandiz nekadašnjeg sastava "Destiny’s Child". Fuzija house zvuka i r’n’b muzike, biće jedna od novina na njegovom četvrtom studijskom albumu „One Love” pod etiketom EMI Music, najavljenim za početak septembra ove godine.
 
Zamišljen kao diskoteka koja dostiže sve standarde vrhunskih noćnih klubova širom planete, Maximus je tokom tri godine rada dosegao svoj cilj i postao noćni biser Jadrana. Smešten u srcu Starog grada Kotora, Maximus posjeduje najsavremenija tehnološka rešenja na polju zvuka i rasvete, kao i kompjuterizovanu klimatizaciju koja održava optimalnu temperaturu, filtraciju i svežinu vazduha.
Tokom prethodne tri godine ovaj noćni klub sa četiri glavne i koncepcijski različite prostorne celine koje ukupno mogu primiti oko 3000 posetilaca, postao je epicenter muzičkih dešavanja tokom svih 365 dana u godini. Za DJ pultom nastupali su neke od najvećih DJ zvijezda kao što su Umek, Freemasons, Phatts and Small, Ian Pooley, Lottie, Robert Owensa, Marko Nastić, Dave Clarke, Hernan Cattaneo, Sharam (Deep Dish) i DJ Sultan.
 
Nastup Davida Guette u Maximusu biće ujedno i pravi uvod u ovogodišnji Refresh festival koji se održava u popularnoj kotorskoj diskoteci od 30. jula do 2. avgusta. Zvezde ovogodišnjeg festivala dolaze takođe sa A liste svijetske DJ scene – Bob Sinclar, James Zabiela, Darren Emerson i Adam Beyer.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :