Dave Clarke na Tomorrowland dovodi Bena Klocka i Lena Fakija

Datum objave:14.02.2017

Pročitano:3296 puta

Datum održavanja: 23.07.2017

Dave Clarke će biti domaćin na jedan dan Arch Stagea na Tomorrowland festivalu, u nedelju 23. jula planira da svu svoju strast ka techno muzici pokaže baš na tom stejdžu slaveći underground zvuk. 

 

Dave Clarke - Tomorrowland

 

Kao domaćin Arch stagea, Dave će predstaviti širok spektar najsavremenije underground elektronske muzike, a tu će se naći po nešto za svakog ljubitelja sa istančanim ukusom. Ovo će takođe biti šesta godina kako Clarke vodi sopstveni stejdž na Tomorrowlandu, a to je odgovornost koju ne uzima zdravo za gotovo. Svake godine on se trudi da techno stavi na čelo svetskih vodećih festivala, dovodeći najbolje izvođače sa scene. 

 

Za veći techno gas, za dekovima će mu se pridružiti, pionir modernog techno pokreta u Berlinu Ben Klock čiji intenzivni i moćni DJ setovi pokazuju sav njegov talenat i emocije. Sledeći u redu je Len Faki, još jedan berlinski DJ i producent koji kroz svoje setove prenosi sirovu strast, pravi je džentlmen za dekom. Na kraju, ali ništa manje važan je Ken Ishii, jedan od najinovativnijih eksperimentalnih umetnika u svetu elektronske muzike koji donosi techno iz perioda kada Japan još nije bio prekretnica ove muzike. 

 

Sa Clarkeom na čelu ovo će biti vrhunski miks DJ-eva koji će pokriti sve aspekte techno zvuka na jednom stejdžu, a uskoro će biti objavljena imena još izvođača. 

Tomorrowland 2017 će se održati u naletima od dva vezana vikenda, od 21. do 23. jula i 28. do 30. jula. Ove godine tema je "Amicorum Spetaculum" - što u bukvalnom prevodu znači okupljanje prijatelja i umetnika u jedno vreme u izuzetnom okruženju. Za nekoliko meseci Amicorum Spectaculum će otkriti još neke magične stvari koje vas čekaju na festivalu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :