DAVE CLARKE: Baron tehno zvuka stiže u Barutanu!

Datum objave:18.06.2015

Pročitano:5481 puta

Datum održavanja: 04.07.2015

By:Hana Adrović

Lokacija: Klub Barutana, Beograd

Baron tehno zvuka i jedan od pionira ovog pravca, Dave Clarke, nastupiće u subotu 4. jula u beogradskoj Barutani i doneti žurku koja će se sigurno dugo dugo pamtiti.

 

DAVE CLARKE: Baron techno zvuka stiže u Barutanu! | Photo by Gabriela Hengeveld

DAVE CLARKE | Photo by Gabriela Hengeveld


Dave Clarke svakako spada među najutucajnije disk džokeje u poslednje dve decenije, a zahvaljujući veoma dinamičnim trakama njegova armija fanova se širi iz godine u godinu. Iako mu je tehno uvek prvi izbor, Clarke je stari panker u duši i zato u svojim energičnim setovima vešto koketira i sa drugim muzičkim pravcima. Nema mesta u svetu na kome nije nastupao, od najpoznatijih klubova do najvećih festivala. Poslednjeg puta kada je gostovao u Srbiji, techno baron je nastupio pre dve godine na zatvaranju Bašte Sava Centra. Bio je to jedan od najboljih techno partija te godine.

 

DAVE CLARKE: Baron techno zvuka stiže u Barutanu! | Photo by Gabriela Hengeveld

DAVE CLARKE | Photo by Gabriela Hengeveld

 

Uz veštog Britanca za pultom će biti i naš DJ Speedy, koji je već imao više zapaženih nastupa po Evropi ove sezone i predstavlja jednog od najzanimljivijih predstavnika domaće tehno scene. Kao podrška nastupa još i Goran Kan, kao i naša DJ legenda Marko Milosavljević.


Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 700 dinara i to na svim prodajnim mestima Eventima I Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :