Daphni celu noću u Dragstoru

Datum objave:17.09.2018

Pročitano:1717 puta

Datum održavanja: 21.09.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

Dan Snaith, kanadski muzičar i osnivač benda Caribou, nastupiće u petak 21. septembra u klubu Dragstor i izvesti celovečernji didžej set pod pseudonimom Daphni. Dan-ovi kultni višečasovni setovi puni su prethodno neobjavljene muzike, specijalnih edita i remiksa tako da je izvesno da nas očekuje jedan potpuno neizvesan eklektični set u bašti Dragstora. Zanimljivo je da je jedan od prvih nastupa Dana Snaith-a bio upravo u Beogradu i to davne 2002. godine na prvom izdanju Dis-patch festivala na kom je predstavio projekat Manitoba. Sa četvoročlanim bendom Caribou, u kom je tekstopisac, pevač i perkusionista, nastupao je dva puta u Beogradu, prvi put 2005. godine takođe na Dis-patch festivalu i 2010. godine u Kulturnom centru GRAD.

 

Daphni Caribou

Early bird karte za ovaj događaj su rasprodate, a karte po regularnoj ceni od 1000 RSD možete da kupite u Zaokretu (Cetinjska 15), ili na svim prodajnim mestima Eventim-a, kao i onlajn.

Daphni slušamo u Dragstoru zahvaljujući saradnji sa timom +++ (plusplusplus) festivala. Ovo će biti jedan od retkih nastupa koje će kanadski didžej održati ove godine i jedan od poslednjih u šestoj sezoni kluba Dragstor.

Drugstore se priprema za otaranje sedme sezone. Karte su već u pretprodaji i možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i onlajn.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :