Danijel Čehranov: Na maskenbalu muzika postaje bitna tek kad padnu maske

Datum objave:27.10.2016

Pročitano:5224 puta

Datum održavanja: 29.10.2016

By:Marija Joksimović

Danijel Čehranov je DJ, producent i pisac - ime koje se u poslednjih nekoliko godina sve češće viđa na lineupovima najboljih žurki u gradu. Na predstojećem Go2 Halloween maskenbalu nastupaće u Raju i u susret tom nastupu, između ostalog, otkrio nam je koliki je izazov puštati muziku na maskenbalu kao i koja pesma je himna Raja.

 

Danijel Čehranov

 

Ispričaj nam neku anegdotu sa nekog dosadašnjeg maskenbala ili nam ispričaj u šta ćeš se maskirati za predstojeći Go2 Halloween maskenbal?

Jednom sam se maskirao u dedu kolege DJ-a.

 

Da li je zahtevnije puštati muziku na maskenbalu, s obzirom da su svi kostimirani i vlada neka posebna euforija? Odnosno da li to znači da i set mora da se prilagodi takvoj atmosferi?

Ovo je odlično pitanje. Što je maskenbal ozbiljniji i što je veći protok ljudi i kreativnosti, muzika pada u drugi plan što je i normalno. To na neki način pomera "prime time" žurke, odnosno muzika postaje "bitna" tek u kasnijim satima, kada "maske padnu". Što se tiče mog seta, potrudiću se da pridobijem pažnju. 

 

Koga bi stavio u poseban krug pakla?

Ljude koji pune telefone u DJ pultu. 

 

Daj nam pesmu koja bi po tebi bila idealna himna Raja?

 

 

Deveti Go2 Halloween maskenbal održaće se 29. oktobra u klubovima Drugstore i Fabrika, a ovogodišnja tema je Danteova Božanstvena komedija.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :