Daniel Baughman gost Kristijana Molnara

Datum objave:02.03.2017

Pročitano:3970 puta

Datum održavanja: 03.03.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Miljenik domaće publike i jedno od vodećih imena naše scene Krisitjan Molnar nastavlja svoj mini serijal u klubu DOT u kojem će ugostiti neka od imena koja posebno izdvaja kao sebi interesantna.

 

Kristijan Molanr i Daniel Baughman

 

U subotu 3. marta ugostiće Daniela Baughmana, di džeja i producenta iz Španije. Njegova karijera obeležena je Talabotovom etiketom “Hivern Discs” još od samog početka, etiketa koja potpisuje ploče producenata poput Johna Talabota, Marca Piñola, Pionala, Romana Flügela, Khidjae i Eduarda De La Callea, dok su njihova izdanja neizbežni deo setova Joba Jobsea, Âmea, Dixona ili Axela Bomana. Etikete sa kojima sarađuje i projekti u koje je uključen “Hivern Discs” su “!K7 DJ Kicks”, “Innervisions”, “Boiler Room”, “Studio Barnhus”.

 

Daniel je pored toga suosnivač “Estiu Management-a”, platforme za razvoj i pomoć novim talentima u osnivanju svojih karijera, i muzički je konsultant za modne brendove i medije. Njegovi setovi, koji nesumnjivo spajaju sve muzičke žanrove sa kojima je povezan, oslikavaju potrebu za miksanjem i najviši respekt prema muzici.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :