Barutana klub Beograd

DANCELIFE EKSKLUZIVNO NA MTV ADRIJI

Datum objave:05.04.2007

Pročitano:3909 puta

By:MTV team


Od utorka, 20. marta nadalje…
Upoznajte tajnu zavodljivih i energičnih pokreta Jennifer Lopez, izvršne producentkinje emisije, kroz plesače koji će se truditi da postanu najveći među najvećima.
Šest plesača, šest priča, jedan san...

Od plesne groznice pred 35 hiljada poludelih obožavalaca do problema sa plaćanjem stanarine...od generalke do velikog nastupa... od plesnog studija do plesnog podijuma...kome će uspeti?

Staci, bivšoj članici The Pussycat Dolls, koja želi da postane pevačica i sve svoje nade polaže na dolazeći CD? Jersey, koja se nada da će ples biti njena karta do slave i spas od dugova? Možda Nolanu, mladom i talentovanom plesaču koji se borio sa brojnim ličnim problemima da bi stigao tako daleko i koji je svestan da će biti dovoljna samo jedna prilika?! Ili samopouzdanom čudovišnom plesnom dečku Blakeu, koji postaje jedan od najpopularnijih plesača u Hollywoodu najveći problem je u tome što je on toga svestan i što brine da to saznaju i svi drugi! Kenny je nekada u Bostonu igrao bejzbol, a prvu plesnu priliku ponudila mu je upravo Jennifer Lopez i kada nije na audicijama, on se zabavlja! I Celestina, hip-hop mačka iz američke prestonice, koja ples vidi kao stepenicu ka stvaranju vlastitog imperijuma!

Baš svi žele da postanu NAJVEĆI!

Jennifer Lopez je kao izvršna producentkinja imala zahtevnu ulogu, pošto je upravo ona bila ta koja je birala između brojnih mladih i talentovanih plesača, koji su želeli da pokažu svoje znanje u emisiji DANCELIFE.
»Počela sam kao plesačica i zato dobro znam kakav je taj svet!«, kaže popularna Jennifer Lopez. »Svi ti plesači posvetili su svoj život plesu i iskreno rečeno, verovatno neće svi uspeti. To rade iz ljubavi. Ipak, život profesionalnog plesača je zaista težak i naporan i upravo to želim da pokažem kroz emisiju.«

»Malo je onih kojima bi uspelo tako kako je uspelo Jennifer Lopez bilo da je to muzika, film ili nešto drugo uspelo joj je na svetskom nivou, a počelo je upravo sa plesom«, kaže Lois Curren, izvršna potpredsednica zabavnih i programskih sadržaja na MTV-ju. »Sada će svoje iskustvo deliti sa sledećom generacijom talentovanih mladih plesača, a mi ćemo videti šta je potrebno da bismo udovoljili njenim očekivanjima.«

DANCELIFE premijerno na MTV Adriji utorkom u 21.30, reprize utorkom u 21 i sredom u 17.30
Otplešite svoj ples!

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :