Dance4Life: Budi deo najvećeg humanitarnog festivala u Srbiji

Datum objave:25.11.2016

Pročitano:5740 puta

Datum održavanja: 02.12.2016 - 03.12.2016

Lokacija: Beogradski sajam

Pozivamo vas da se pridružite najvećem humanitarnom festivalu u Srbiji - Dance4Life. Prošle godine smo pomagali Nemanji Ivanovića - DJ Manju koji je nažalost 23. jula 2016. nesrećno preminuo od sarkoma. Njegova ideja je bila da dalje pomažemo ljude koji boluju od retkih bolesti - tako da ove godine prikupljamo novac za Marija Jurešića koji boluje od malignog melanoma IV stepena i medicinske aparate. 

 

Dance 4 Life

 

Mario je čovek iz sveta muzike i kao takav mi koji volimo muziku možemo da pomognemo tako što ćemo da postavimo na socijalnim mrežama svoju profilnu sliku u znak podrške!

 

Dance 4 Life

 

Srbija je ranije podržavala Francusku i druge akcije po socijalnim mrežama - sada je to prilika da pomognemo nekog našeg, nekom kome zaista treba pomoć u ovom trenutku jer vremena puno nema.

 

Da bi se priključili akciji dovoljno je da pošaljete svoju sliku na dance4lifeserbia@gmail.com ili jednostavno na Pošto Život Facebook i Instagram stranicu. Mi ćemo u najkraćem roku vama poslati dizajn nazad.

 

Dance 4 Life

Za Marija je već prikupljeno 135.000 e i nedostaje još 55.000 e kako bi počeo sa TIL terapijom koja je dostupna samo u Tel Avivu (Izrael). Ko želi da donira ili pošalje SMS za Marija - dovoljno je da ukuca 188 na 3030 ili da poseti njegov profil na BudiHuman.rs.

Ovu akciju su već podržali mnogi ljudi iz i van sveta muzike, uključujući i poznate ličnosti kao što su Andrija Milošević, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Sergej Ćetković, Viva Vox i mnogi drugi.

 

Dance 4 Life

 

Festival će se održati 2. i 3. decembra u Hali 5 - Beogradskog sajma gde ćemo u oba dana kao i prošle godine spojiti naša najbolja imena domaće klupske underground i mainstream scene. Karte za ovaj događaj možete kupiti preko DD Tickets sajta i Eventima, kao i svim Win Win radnjama širom Srbije.

Mi igramo za život, a ti?

Karte: http://bit.ly/Dance4Life2016-Tickets
Event: http://bit.ly/Dance4Life2016


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :