Dance Park festival oduševio 15 000 rejvera

Datum objave:11.06.2018

Pročitano:1089 puta

Datum održavanja: 08.06.2018 - 10.06.2018

Lokacija: Inđija

Protekli vikend prošao je u znaku Dance park festivala - mega rejva, festivala o kojem svi pričaju i sa kojeg postavljaju fotografije na društvenim mrežama već danima.

 

Dance Park Festival 2018

 

Beogradski Raveolution i novosadski Green Love festival koji iza sebe imaju preko 50 uspešnih žurki, udružili su snage i stvorili techno giganta – Dance park festival, koji je oduševio 15 000 ljubitelja elektronskog zvuka i prave party atmosfere.

 

Na vrlo atraktivnoj lokaciji, još uvek neistraženoj, na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji nastupilo je 30 najaktuelnijih DJeva. Fantastične nastupe o kojima se i dalje priča priredili su Umek, Ten Walls, Reinier Zonneveld, kao i Lea Dobričić, Petar Dundov, Kristijan Molnar, Danijel Čehranov aka Last95, Ilija Đoković, Dee, Goya, Concrete DJz, TKNO koji je nastupio b2b sa Andrew Mellerom, Nemax, Nemanja Vanović, Mancha, MarkPanic, Peter Portman, Space Motion, Teo Trunk, Tijana Kabić, Wet Dreams ekipa, Željko Ninić i Zwein.

 

Dance Park Festival 2018


Pirotehnička magija koja je atmosferu dovela do usijanja, energija koja je čak i samim izvođačima neverovatno prijala i podstakla ih da predstave setove koji će se pamtiti i publika puna utisaka obeležili su prvo izdanje Dance Park festivala. Green Love i Raveolution nastavljaju u istom ritmu…do prvih sledećih zajedničkih iznenađenja.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :