Barutana klub Beograd

DANCE FLOOR CHART

Datum objave:05.03.2006

Pročitano:6028 puta

By:MTV team

Dance Floor Chart je top-lista posvećena ljubiteljima plesne muzike. MTV Adria region sjedinjen u ritmu dobro vam poznatih domaćih i internacionalnih zvezda i zvezdica E - muzike. MTV Adria Dance Floor Diva vodi vas stepenicima trenutno najvrelijih plesnih podijuma. Intervjui, snimci sa klupske scene, good vibrations,
For kinky boyz and nasty girlz!
 
VAŠA MTV ADRIA DANCE FLOOR DIVA

 


 

 
IME: Lana Borić

DATUM I MESTO ROĐENJA: 14. 9. 1982., Zagreb

ŽIVOTNI MOTO: Znam, hoću, mogu!
Evo ima već 7 mjeseci da je Lana u neprekidnoj trci po glavnim gradovima regije, pa je teško odrediti hoće li ovaj vikend završiti u Ljubljani, Sarajevu, Beogradu, Skoplju ili ipak njenom Zagrebu!

Dance Floor Chart - svaki petak u 20h vas vodim na najludje provode po cijeloj regiji gdje roka elektronska glazba i slušate sve što trenutno trese svjetske plesne podije i naravno možete vidjeti super-poznate svjetske DJ-e kako pričaju stvari koje ne možete nigdje drugdje čuti :):):) 

NAJBOLJI DJ LIVE NASTUP:
DEEP DISH – oktobar 2005. u Beogradu, iako je došao samo 1 član Grammy nagrađenog dvojca, bilo je luuuuuuuuudo i trajalo do sitnih 7h ujutro

NAJSIMPATIČNIJI DJ:
Definitivno DAVID GUETTA – to mi je bio prvi gost - DJ tog kalibra i lik je bio najslađi na svijetu, tako simpa i srdačan, odmah su nestali leptirići u trbuhu!!!

Mislim da je bez razmišljanja onaj sa BODYROCKERS!! Ok, zbilja vam ne moram puno reći - samo da sam zaboravila sav engleski koji znam kad su se pojavili!!!!! I kao vrhunac priče: pozvana da budem u njihovom spotu!!!!! Imamo to snimljeno – for real!!!!
 
IDEALAN PROVOD: I dalje se ne mogu odlučiti!!! Obožavam ćaskanje uz finu klopu i da to traje saaaatima, ali ako je baš “hot stuff” u pitanju, onda…….. nema boljeg osjećaja nego kad DJ pušta neki vocal house i ja stojim u prvim redovima, i oko mene masa ekipe luuuuda i bokovi sami rade.
OVO LJETO: Mislite da ću negdje loviti boju uz koktelčiće i zvukove talasa???? E neće ići – provodim se s vama cijeeeeeelo ljeto!!! MTV Adrija i ove godine organizira odlične partyje po cijeloj obali – MTV SUMMER TOUR – Vidimo se!!!!!
 
A što još Lana radi u slobodno vrijeme?
 
Evo piše diplomski i uskoro je diplomirana ekonomistica ( Ekonomski faks u Zgb - smjer Marketing )!!! Hvala, hvala!
 
I dalje neumorno trenira aerobik i trudi se sustići Madonnin triceps ( mislim da u bicepsu vodim)!!!
 
Violinu nakon 11 godina školovanja svira sebi za dušu, jer možda jedan dan skoči do Londona na audiciju za orkestar Robbie Williamsa!!!!
 
I dalje voli rolati i čitati i ……….. je l’ kava s curama spada u slobodnu aktivnost?

 
Reprize: petak 3:00, nedelja 11:00, utorak 17:00, sreda 18:05 i četvrtak 11:00
 


Petak, 3. 3, 21:00


INTERVJU KOJI NEĆU ZABORAVITI:


NA MTV ADRIJI:

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :