Danas počinje prolećni Sajam knjiga!

Datum objave:17.03.2015

Pročitano:5723 puta

Datum održavanja: 17.03.2015 - 22.03.2015

Lokacija: Delta City, Beograd

Odlična vest za sve one koji vole da se opuste i uživaju uz dobru knjigu – od utorka, 17. marta, do nedelje, 22. marta, u atrijumu Delta City-ja biće organizovan tradicionalni prolećni Sajam knjiga, a posetioci će imati priliku da najčitanije i najpoznatije naslove domaćih i stranih autora kupuju uz popust od 20 odsto.

 

Danas počinje prolećni Sajam knjiga! | Delta City | Beograd | 2015

Svakog dana, od 17 do 18 časova, ljubitelje knjiga očekuje druženje sa specijalnim gostima - najnovija izdanja potpisivaće Bojan Uzelac, Vuk Stanković i Dragan Vojvodić, dok će Žana Poliakov, autorka knjiga "I am love", "Soulfood", "Lovemarks" i "Ona zna" obradovati svoje obožavaoce u petak, od 20 časova.

Vikend je rezervisan za najmlađe posetioce, pa će u petak imati priliku da uživaju facepaint radionicama i kreativnom oslikavanju lica, dok će u subotu Leontina Vukomanović nastupiti sa horom „Čarolija“ nakon čega će i potpisivati svoju zbirku pesama "Nije tačno sve što lepo zvuči".

Posetioci Delta City-ja imaće priliku da pogledaju i kupe brojna izdanja Vulkan izdavaštva svakog dana, tokom trajanja Sajma, od 10 do 22 sata.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :