Barutana klub Beograd

Dan zaljubljenih uz brze taktove i jake baseve: DJ Marky i MC GQ u KC Grad

Datum objave:10.02.2017

Pročitano:4498 puta

Datum održavanja: 14.02.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: KC Grad

Na dan zaljubljenih 14. feburara, u KC Gradu održaće se velika Drum ’n’ Bass žurka! Beogradska publika će moći da uživa do ranih jutarnjih sati u brzim taktovima i jakim basevima DJ Markya koji stiže iz Brazla usaglašenim sa rimama londonskog MC GQ-a!

 

DJ Marky i DJ GQ

 

DJ Marky je već velika DJ zvezda u svojoj domovini u Bazilu a i šire. Stacioniran u Sao Paulu, centru klabing i elektro scene Brazila, dobro je poznat kao jedna od najvećih DJ i producentskih talenata te zemlje. Nosilac je titule „The #1 DJ in Brazil (RMC Awards 2012)“ i „The Personality in Brazil (RMC Awards 2013)“. Dolaskom u London i dvosatnim nastupom na BBC Radio 1 setom pod nazivom Essential Mix stekao je svetsku slavu. Svoj muzički sti definiše Soul, Funk, Jazz, Samba, Psychedelic Rock, Reggae, Disco, House, Hardcore Breakbeat žanrovima.


Codex su dva DJ-a (Phase & Toxic) pojačani Kastiljas MC-jem, i sinonim su za kvalitetan clubbing, masne beatove i bass od kojeg se tresu zidovi. Dolaze iz Beograda i spadaju među najzinimljivije drum ‘n’ bass actove na ex-Yu prostoru. Energija njihovih svirki i Codex zvuka odavno je prevazišla granice zemlje iz koje potiču, što dokazuju i brojna gostovanja po Europi i Americi. U 15-godišnjoj karijeri dijelili su binu sa najvećim imenima drum 'n' bass, bass & grime scene. Nedavno su pokrenuli i vlastitu etiketu “Metnem”.

All that bass ekipa dolazi iz Beograda i žurke su počeli da prave 2007. godine predstavljajući više soulful, liquid i funky stranu d’n’b kao i druge bass muzike poput dubstepa, 2stepa, hip-hopa. Rahmanee, Necone i Side 1 su domaćini iza pulta kao a MC Rasheed za mikrofonom.


Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i GIGS TIX-a po specijanim promo cenama od 690 dinara za parter i 1190 dinara za VIP. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :