Klub Barutana Beograd

Dan "Otvorenih vrata" SAE Institut Beograd

Datum objave:21.09.2012

Pročitano:3818 puta

By:Gorana Romčević

SAE Institut Beograd, deo internacionalne mreže fakulteta iz oblasti digitalnih medija koje obuhvataju Audio inženjering, Digitalnu Filmsku Produkciju, Web&Multimediju i 3D animaciju, najavljuje dan "Otvorenih vrata" u subotu, 22. 9. 2012, od 14-17h, u Čika Ljubinoj ulici broj 8 u Beogradu.Svi posetioci biće u prilici da se informišu o jedinstvenim SAE programima koji obezbeđuju akademsku diplomu (Bachelor of Arts) priznatu u celom svetu i to za samo dve godine školovanja. Takođe, moćiće da se upoznaju i sa vrednom opremom i da razgovaraju sa predavačima - profesionalcima iz kreativne industrije. SAE tim predočiće im razloge zbog kojih se više desetina hiljada studenata širom sveta odlučilo baš za SAE Institut, vodeći centar obrazovanja u oblasti digitalno-kreativnih medija.
 
“Ovaj dan je prilika da se upoznamo sa mladim kreativnim ljudima i damo im savet kako da koriste prednosti tehnologije, ali samo kako bi je prevazišli. Svaka oblast kojom se bavimo treba da bude raskrsnica umetnosti, zanata i nauke, dok se kretaivni rezultat nalazi u glavama naših budućih brucoša kojima obezbeđujemo praktičnu nastavu na najvišem nivou.” – ističe profesor Darko Veličkovski, šef katedre za Audio Inženjering.“Otvorena vrata” ujedno predstavljaju poziv na oktobarski akademski upisni rok! Sve informacije možete dobiti na 011 26 26 632, kao
i na www.belgrade.sae.edu

Smešten u samom centru srpske prestonice, SAE Institut Beograd je deo internacionalne mreže fakulteta, koja obuhvata 54 ogranaka širom sveta, sa  tradicijom dužom od 35 godina. SAE Institut Beograd obrazuje buduće profesionalce za poslove u okviru industrije kreativnih-digitalnih medija, nudeći specijalizaciju za audio inženjering, filmsku digitalnu produkciju, web&multimediju i 3D animaciju. .Programi obezbeđuju veliki izbor kurseva, od brzih vikend kurseva i praktičnih specijalizovanih kurseva, do akademskih programa akreditovanih od strane  Middlesex Univerziteta iz Velike Britanije .

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :