Barutana klub Beograd

Dan Boba Marlija u Božidarcu

Datum objave:26.01.2017

Pročitano:4519 puta

Datum održavanja: 04.02.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

Organizatori Vračar Rocks festivala tradicionalno svake godine u februaru obeležavaju Bob Marley's Day. U subotu, 4. februara, u Božidarcu će tim povodom nastupiti najbolji regionalni Bob Marley tribute bend Dečja Radost , ali i Smoke'n'soul, bend koji dugo nismo bili u prilici da vidimo uživo, a koji na Vračar Rocks stiže duplim povodom.

 

Bob Marley's Day - Vračar Rocks


- U čast Bob Marlijevog rođendana nastupamo u Božidarcu 4. februara i po prvi put delimo binu sa našim najboljim Bob Marley's tribute bendom - Dečja radost. Sviraćemo premijerno i sve pesme sa novog albuma "Soul Infected". Obećavamo dobru svirku i pozivamo sve da te subote zajedno proslavimo dan kada je rođen čovek zbog koga smo svi zavoleli rege - poručuju momci iz grupe Smoke'n'Soul.

 

Album "Soul Infected" Smoke'n'Soul će objaviti za Metropolis Music neposredno pred koncert, a publika Božidarca će prva biti u prilici da ga u celosti čuje uživo 4. februara. Mir, ljubav i sreća su principi života - to će Dečja radost i Smoke'n'Soul i dokazati koncertom u Radoslava Grujića 3. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :