Dame vladale druge večeri Lovefesta: Ellen Allien oduvala Fire, Mimi Live Stage

Datum objave:06.08.2016

Pročitano:5127 puta

By:Zlatana Pavlović

Lokacija: Vrnjačka Banja

Završen je i drugi festivalski dan Heineken Lovefesta, a ovog puta ni posle 7h ujutru kada je predviđen kraj muzičkog programa više desetina hiljada ljudi nije želelo da žurka prestane.

 

Lovefest 2016: Ben Klock / Foto: Marko Edge Obradović

Lovefest 2016: Ben Klock / Foto: Marko Edge Obradović

Ellen Allien: Hvala što ste učinili da se osećamo kao kod kuće

Na Fire Stageu veče su otvorili Kid Kimi i Monosaccharide, a zatim se na bini pojavio zagrebački di-džej Jan Kinčl. Potpuno iznenađenje i pometnju napravili su Paranoid London, posle kojih je Ellen Allien oduvala publiku pred sobom. Ona se zahvalila svima koji su učinili da se oseća kao kod kuće i odmah svoje oduševljenje podelila i na društvenim mrežama. Zvezda večeri bio je Ben Klock, za koga je ovogodišnje izdanje Lovefesta bio jedan od najbolji nastupa tokom godine do sada. Sa neverovatnom energijom i uz krcat Fire Stage drugu noć zatvorili su Zenker Brothers.

 

Lovefest 2016: Ellen Allien

Lovefest 2016: Ellen Allien

Energy Stage doživeo je i svoju drugu magičnu noć, u okviru koje su od domaćih imena nastupili Kapetan Acid, SMT#NG, kao i Manjane & Philie P. Potpuno iznenađenje bio je australijski di-džej Tornado Wallace, a najveća zvezda večeri bio je Phil Weeks. Noć na vinil bini zatvorili su Gilerz i BeGood, a energija je bila takva da je publika samo želela još.

 

Lovefest 2016: Mimi Mercedez

Lovefest 2016: Mimi Mercedez

Mimi vladala Live binom
Kao i prethodnih godina petak je bio rezervisan za hip-hop, a sinoć su na Live bini nastupili fantastični Edo Maajka, Marčelo, Iskaz, Stereo Banana, kao i kontroverzna Mimi Mercedez, koja je tokom svog nastupa apsolutno vladala binom i publikom. 


Večeras Pan-Pot i Martin Buttrich
Poslednje festivalsko veče na vatrenoj bini otvoriće Kristijan Molnar i Robert Dietz, kao i legendarni dvojac Pan-Pot, dok ćemo svi zajedno rođendansko izdanje Lovefesta ispratiti uz Marka Nastića, Marka Milosavljevića i Dejana Milićevića. Na Live Stage-u večeras nastupaju Straight Jackin, E-Play, kao i kultni Koja i Disciplin A Kitschme i Bjesovi.

 

 Lovefest 2016: Marčelo

 Lovefest 2016: Marčelo

Još samo malo ulaznica u prodaji za poslednju festivalsku noć

Prema rečima organizatora ostao je još samo jedan poslednji ograničeni kontigent karata, koji će samo najsrećniji večeras moći da kupe na ulazu. Karta košta 2.000 dinara, a ulaz je moguć od 18h do 3h. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :