D ZOO: Prošlogodišnji pobednici ZAJEČARSKE GITARIJADE ušli u studio!

Datum objave:12.02.2015

Pročitano:4576 puta

By:Saša Stojčić

Zaječarska Gitarijada je počela pripreme za ovogodišnju manifestaciju, dan nakon što je završen prošlogodišnji festival, 48. po redu.

 

Pobednici 48. Gitarijade osvojili su brojne nagrade, od kojih su najvrednije svakako snimanje studijskih albuma. Gitarijada je posvećena svojoj višedecenijskoj misiji - Promociji demo bendova iz Srbije i regiona. U toku je realizacija vrlo važnog projekta, koji je samo deo onoga što će se uraditi do početka ovogodišnje 49. zaječarske Gitarijade. U toku je snimanje studijskog albuma subotičke grupe "D Zoo", koja je prošlogodišnji pobednik Gitarijade sa područja Srbije.

 

D ZOO: Prošlogodišnji pobednici ZAJEČARSKE GITARIJADE ušli u studio! | 2015

 

Subotički bend „D ZOO“, koji je na prošlogodišnjoj 48. zaječarskoj Gitarijadi, proglašen za najbolji bend sa područja Srbije, danas je ušao u studio i počeo snimanje svog prvog albuma u studiju “Blaze”. Snimanje studijskog albuma i spota, koji će “svetlost dana” ugledati vrlo brzo, deo je nagrade, koju je ovaj bend osvojio prošle godine, po odluci stručnog žirija Gitarijade.

 

D ZOO: Prošlogodišnji pobednici ZAJEČARSKE GITARIJADE ušli u studio! | 2015


Pred sam početak snimanja, frontmen grupe „D ZOO“, Filip Budanović, rekao je između ostalog: “Gitarijada je svakako naš najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri. Druženje, poznanstva, kontakti, iskustvo i još mnogo toga na jednom mestu. Festival koji se zaista brine o bendovima. Sa velikim nestrpljenjem očekujemo naš nastup na 49. Gitarijadi”! Nakon izdavanja albuma prvenca, grupa “D ZOO”, kreće na promotivnu turneju.


Snimak nastupa grupe "D ZOO" na Gitarijadi 2014. godine možete pogledati ovde.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :