Cvaki dan praznik: Novi spot beogradskog rep umetnika Bege Fank

Datum objave:28.01.2015

Pročitano:9554 puta

By:Gaga Bugarčić

Beogradski rep umetnik Bege Fank, u saradnji sa mladom pevačicom i glumicom Ivanom Zečević i video produkcijom NNSpark, predstavlja spot za numeru "Cvaki dan praznik" - treći singl sa svog nadolazećeg debi albuma Dobar rep.

 

Cvaki dan praznik: Novi spot beogradskog rep umetnika Bege Fank |  Ivana Zečević | NNSpark

 

Bege Fank, poznat i kao Lou Benny, u proteklih pet godina je sarađivao sa mnogim važnim imenima domaće muzičke scene među kojima su SevdahBABY, MaraQYa i Zemlja gruva, dok je talentovana devetnaestogodišnja Ivana Zečević prošle godine ostvarila prvu ulogu u nagrađivanom filmu Vuka Ršumovića "Ničije dete".
 

 

Instrumental potpisuje Miloš Aničić Anke, dok je mix i mastering delo hit producenta Milana Stankovića SevdahBABYja čija je izdavačka kuća Galama zvanični izdavač ovog singla za sve online muzičke servise. Pesma će na Deezeru, Itunesu i ostalim servisima biti dostupna od petka 30. januara.
 

Cvaki dan praznik: Novi spot beogradskog rep umetnika Bege Fank |  Ivana Zečević | NNSpark

 

Spot će biti promovisan u sredu 28. januara u klubu Plastic gde će Bege Fank nastupiti zajedno sa DJ BKOom kao gost na Buzzin' žurci, a 6. februara na redovnoj Бегефанк žurci - u dorćolskom klubu KPTM gde je spot i snimljen - očekuje otvoreno takmičenje u plesanju koreografije iz spota.

Uživajte !


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :